Enquete 2019

De eerste tekenen van de lente dienen zich pas net weer aan en wij denken al aan het volgende volleybalseizoen. Zoals ieder jaar zijn wij weer zeer benieuwd naar jullie mening en plannen voor het volgende seizoen.

Hiervoor hebben wij een aantal vragen opgesteld. Klik op de knop hieronder om de jaarlijkse enquête te starten. Wij streven ernaar de teamindeling dit seizoen vroeger bekend te maken dan de afgelopen jaren. Daarom verzoeken we je de vragen zo snel mogelijk in te vullen zodat wij hier na de carnaval mee aan de slag kunnen.

Mocht het zijn dat je naast de gestelde vragen nog op- of aanmerkingen hebt dan kun je de leden van de TC uiteraard ook persoonlijk benaderen.

Alvast bedankt voor je medewerking

Ga naar de Jaarlijkse TC-Enquete

enquete hlb