Kanjers van de week!

Op zaterdag 19 januari mochten er weer kanjers van dichtbij een wedstrijd van Heen 1 meemaken!

Hoi!

Wij zijn Isis en Maud en wij vonden het super leuk om kanjer van de week te zijn. Dit was onze derde keer!!

En sommigen dingen wisten wij nog niet;

- Weet je dat de wedstrijd opgenomen wordt, zodat ze de wedstrijd kunnen analyseren en de verbeterpunten voor het team eruit kunnen halen?

- Dat sommige geen knielappen aan hebben, dit omdat ze goed kunnen vallen en schuiven zonder de knieĂ«n te beschadigen. In sommige gevallen hebben ze nog weleens een schaafwond vertelde ze.

- Dat spelers op de bank af en toe woorden zeggen die niet voor onze oren waren bestemd.
- Dat er tijdens een spannende wedstrijd zelfs weleens een gele kaart uitgedeeld kan worden?

Wij kijken uit naar de volgende keer! Veel succes nog verder, ga zo door 😄

Groetjes!

Isis & Maud

foto isis en maud derde keer tweede foto