Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Heren 2 op stroom tegen VC Volt!

Zaterdag 13 oktober ging het gebeuren de eerste thuiswedstrijd van heren 2 tegen VC Volt.

  • Tribunes uitgeklapt; check
  • Supporters aanwezig; check
  • Temperatuur in de zaal op peil; zeker check

Waren er ook tegenvaller? Ja helaas wel. Een uur voor de wedstrijd belde de libero Rob zich af wegens koorts. Hierdoor was Robert genoodzaakt om Joost Voets het libero shirtje aan te laten trekken.

De 1e set ging heren 2 voortvarend van start goede service werd afgewisseld met goed verdedigend werk. Helaas gooide halverwege de set Volt roet in het eten door een goede sprongservice. Hiermee kantelde de set en werd het bij heren 2 rommelig. Heren 2 kwam dit niet meer te boven en verloor de set met 23-25.

De 2e set werd bij heren 2 de teugels strakker gezet. Afspraken werden nagekomen en Jeroen Gollenbeek, onlangs 24 jaar geworden in de kracht van zijn leven, liet zien hoe je scoren moest. Setwinst voor heren 2 met 25-20.

De 3e set konden we het niveau van de 2e set niet vasthouden het werd rommelig en slordig. Volt maakte hier weinig gebruik van waardoor het gehele niveau wegzakte. De set werd een potje trouwtrekken waarbij heren 2 net aan het langste eind trok. Wint met 28-26.

De 4e set was het verzet van Volt gebroken. Ze konden de punten niet meer scoren door goed verdedigend werk van Joost. En  afwisselend aanvalsspel van heren 2. Eindstand van de set 25-21 en hiermee ging de wedstrijd met 3-1 naar heren 2.

Leerpunten voor de volgende wedstrijd:

  • Hoge service druk uitoefenen maar hiermee wel balans zoeken;
  • Blijven communiceren bij elke bal;

Zaterdag 20 oktober om 19.00 uur wacht Skunk heren 1 op ons in sporthal De Bunders te Veghel. Skunk is de trotse koploper en wij zijn de runner up, dus supporters wij zien jullie daar!!!

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website