Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Wie staat bovenaan? HLB van Daal Heren 2 staat bovenaan!!!

Wie staat bovenaan? HLB van Daal Heren 2 staat bovenaan!!!

Zaterdag 22 september om 17:00 uur stond Heren 2 klaar om te beginnen tegen Flamingo’s’56 Heren 1 in de Pica Mare hal in Gennep. Voor ons is dit een nieuwe tegenstander zoals dit geldt voor de meeste tegenstanders dit seizoen omdat wij zijn gepromoveerd naar de 2deDivisie.

Behalve dat wij dit seizoen op een hoger niveau gaan spelen hebben zich nog meer veranderingen voorgedaan ten opzichten van vorig seizoen.

 • Ruud en Leon, de stabiele middenas, vonden dat het nu echt tijd werd dat jeugdig talent hun plaats gingen innemen. Niet getreurd wil je deze markante mannen zien shinen ze zijn te bewonderen in Heren 3. Deze posities gaan ingevuld worden door Armand Megens en cultheld Dirk van de Ven.
 • Freek en Thijs gaan hun geluk beproeven bij andere verenigingen. Namens Heren 2 en de vereniging bedankt voor jullie inzet.
 • Zoals het een tweede team betaamt om talenten verder te ontwikkelen heeft de gespierde spijker Tom de stap omhoog gezet en is nu te bewonderen in Heren 1.
 • De trainingen worden gegeven door Sander Mulder en Robert waarbij Robert de thuiswedstrijden gaat coachen. De uitwedstrijden worden gecoacht door Bram de Jager.
 • Ferry-Jan bedankt voor je inzet en positieve manier van training geven en coachen afgelopen seizoen, thumbs up!
 • Joost gaat zijn geluk beproeven als passer-loper ipv libero. De libero positie gaat ingevuld worden door Rob Meussen. Rob is een bekende van Robert en zal zich binnenkort voorstellen op de website. Daarnaast gaat Luca Donkers zoveel als het toelaat mee als tweede libero om te proeven/ruiken aan het niveau om in de toekomst de stap omhoog te kunnen maken.

En dan nu de wedstrijd tegen Flamingo’s’56 wat ging er goed om deze dikke 4-0 te mogen noteren. Want dat is uiteindelijk wat we moeten onthouden en meenemen naar de andere wedstrijden.

 1. De 1e set en 2de set werd er flitsend gestart waarbij wij de bovenliggende partij waren, volleybalt toch wel makkelijker.
 2. Door de wedstrijd heen is er veel geblokkeerd en anders kon de verdediging de bal nog van de grond halen door duidelijke afspraken.
 3. De passline stond 4 sets lang constant waardoor er volop gebruik kon worden gemaakt van alle aanvallers.
 4. Twee sets waren we in staat om een achterstand van 5 punten voor de 15 terug te brengen naar een voorsprong.
 5. De belangrijke punten waren voor ons.

Uitslag 25-21, 25-23, 28-26 en 25-23. Een flitsend begin in de 2de Divisie voor Heren 2. Omdat gaan enkel ander team de 1e ronde met 4-0 heeft gewonnen kunnen wij heel deze week zeggen:

Wie staat bovenaan? Wij (HLB van daal Heren 2) staat bovenaan!!!

Zaterdag 29 september hebben wij geen wedstrijd omdat wij met 1 team minder in de competitie zitten. Daardoor is onze eerst volgende wedstrijd op zaterdag 6 oktober om 17.00 uur tegen Spie/De Burgst Breda in Breda. Supporters  bedankt voor jullie komst!

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website