Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Heren 1 net op tijd wakker in Bedum

Afgelopen zaterdag was het zover, de eerste wedstrijd. Na een wisselvallige voorbereiding, waarin een aantal nieuwe spelers zijn ingepast, mocht heren 1 aantreden tegen Kenders bouw-Dio/ Bedum.
De mannen uit Bedum zijn geen onbekenden voor  heren 1, de afgelopen 3 seizoenen werd er in sporthal de Beemden verloren, gewonnen en weer verloren. Heren 1 had iets recht te zetten dus. Spektakel gegarandeerd.

In de eerste set werd er redelijk volleybal neergezet door zowel heren 1 als de thuisspelende ploeg, het verschil werd vooral gemaakt in de service. Beter gezegd, de fout services. Met wat fouten aan het einde van de set ging het eerste bedrijf met minimaal verschil naar de mannen uit Bedum, 26-24.

In de tweede ging de foutenlast zelfs nog verder omhoog, de blokkering van de mannen aan de overkant van het net stond goed waardoor niemand echt tot scoren kwam. In combinatie met een laag dak waardoor de pass moeilijk ging en wat extra fout services ging deze set verloren met 5 punten verschil, 25-20.

Set drie begon niet veel beter, door de servicedruk en de goede blokkering van Bedum stond heren 1 al snel op 4 punten achterstand. Bij 10-6 voor Bedum was het genoeg, met een donderpreek van trainer coach Sander Mulder werden de neuzen dezelfde kant op gezet. Ballen werden weer gescoord, de blokkering zat dicht en de foutenlast bij de service ging omlaag. Met 22-25 werd de set gewonnen door heren 1.

Set vier en vijf kwam er eindelijk weer wat beleving in het veld, met goede servicedruk en enthousiast volleybal werd er een goed niveau neergezet. De mannen van heren 1 waren net op tijd wakker om alsnog de winst binnen te slepen. Met de setstanden 18-25 en 12-15 werden de vierde en vijfde set binnengesleept.

Met deze winst zijn de eerste punten van het seizoen binnen.

Aankomende zaterdag 29 september, treed heren 1 om 20:00 aan in de Misse tijdens de eerste thuiswedstrijd.
De tegenstander zal het gepromoveerde Sudosa-Desto uit Assen zijn, de mannen in het groen zijn net nieuw in de topdivisie maar hebben afgelopen zaterdag in hun eerste wedstrijd al laten zien mee te doen voor de punten.

Aankomende zaterdag 20:00 in de Misse, bij ons in brabant!
Tot dan

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website