Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Wisseling van de wacht

Nieuwe voorzitter van het bestuur

Zoals velen van jullie al weten heb ik besloten om na 3 bestuursjaren het stokje over te dragen. De afgelopen drie jaar is een leerzame periode geweest en is er binnen de club ook wel het een en ander veranderd. Zo hebben we afscheid genomen van Particolare als hoofdsponsor en zijn we verder gegaan als HLB Van Daal/DS. Niet alleen de naam veranderde, maar ook de clubkleuren en tenues. Zijn we bekomen van een aantal financiële dompers, is er met veel zorg en inspanning een beleid geschreven. Maar bovenal blijft HLB Van Daal/DS een vereniging waar sport en sfeer samenkomen! 

Graag wil ik via deze weg mijn opvolger voorstellen: Hans van Bers. Hans heeft twee dochters bij de club spelen, Loes en Eva, en is al een actieve en betrokken ouder binnen onze club als coach. Daarnaast heeft Hans de afgelopen jaren ook in de Raad van Commissarissen plaats genomen, waardoor hij al langere tijd betrokken is bij het reilen en zeilen van HLB Van Daal/DS. 

Tot aan de ALV, die in september wordt georganiseerd, zal de overdracht plaats vinden. Dat betekent dat we tot aan de ALV gezamenlijk optrekken en daarna zal Hans het volledig overnemen. 

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website