Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Hajraa Buitentoernooi

Misschien hebben jullie al eens gehoord van het Hajraa Binnentoernooi. Dit is een toernooi dat elk jaar plaats vindt in september als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Wij zouden het leuk vinden als jullie je volleybalvereniging komen vertegenwoordigen op zaterdag 8 september in Eindhoven.Voor dit toernooi zijn er poules in de volgende klassen:
Heren: 2e divisie, promotieklasse, 1e klasse, 2e klasse en 3e klasse
Dames: 3e divisie, promotieklasse, 1e klasse, 2e klasse en 3e klasseDe kosten voor deelname aan het toernooi zijn 40 euro per team.Van al dat volleyballen krijgen jij en je team natuurlijk flinke honger. Je kan via ons een lunch bestellen die in de kantine van het sportcentrum afgehaald kan worden voor slechts €3,90. Daarnaast organiseren wij na afloop van het toernooi een barbecue (kosten €8,25). Aansluitend aan deze bbq organiseren wij nog een super leuk feest voor alle deelnemers vol met hitjes uit je jeugdige jaren!

Schrijf je snel in, want... VOL=VOL!Je kunt je inschrijven via de site van E.S.S.V. Hajraa. Zie link hieronder:
http://bito.hajraa.nl/ En vergeet ook niet onze Facebook in de gaten te houden!Met vriendelijke groet,De Binnentoernooi commissie
Willem Schellekens, Jet van den Broek, Henk Jan Koopmans, Michelle de Laat, Eva BoonP.S. Neem zelf je ballen mee! Hajraa leent geen ballen uit!

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website