Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Selectie HLB Van Daal/DS wordt uitgebreid met bekende gezichten

Ondanks dat de laatste wedstrijd van het seizoen nog gespeeld moet gaan worden is de Technische Staf rond deze periode alweer druk bezig met de teamindelingen voor volgend seizoen. Via dit bericht willen we jullie graag een update geven van de stand van zaken rondom Heren 1.

Helaas gaat Heren 1 aan het einde van dit seizoen helaas weer afscheid nemen van 2 spelers.

jeroen vercruijsse

De eerste is er één die zijn gehele carrière in Den Dungen heeft gevolleybald en de opmars van Heren 1 naar de Topdivisie mede mogelijk heeft gemaakt. Wij hebben het over Jeroen Vercruijsse die na 15 seizoenen (!!!) aaneengesloten in Heren 1 te hebben gespeeld heeft besloten dit team te verlaten. Wil je Jeroen nog een keer in actie kom dan aanstaande zaterdag iets voor 8 uur naar Sporthal De Misse . Vanwege zijn staat van dienst verwachten we dat het druk wordt dus wil je vooraan zitten en iets kunnen zien, zorg dan dat je op tijd bent.

rens kroeze

Daarnaast gaan we zaterdag helaas ook afscheid nemen van Rens Kroeze. Ondanks dat Rens pas 2 seizoenen bij HLB Van Daal/DS speelt is hij een vertrouwd gezicht in en rond het veld geworden. Mede dankzij zijn inzet hebben de mannen afgelopen 2 seizoenen in de bovenste helft van de Topdivisie kunnen meedraaien. Rens heeft vanuit praktisch oogpunt (werk en privé) ervoor gekozen om de overstap naar Tilburg te maken. Hij blijft hierdoor wel actief in de Topdivisie en komt volgend seizoen dus nog een keer in Den Dungen zijn volleybalkunsten vertonen. 

De Technische Staf heeft in beide gevallen alle begrip voor de gemaakte keuze en wil beide spelers enorm bedanken voor hun inzet de afgelopen seizoenen. Zoals gezegd zullen Jeroen en Rens aanstaande zaterdag voor de laatste keer bij Heren 1 in actie komen. Wij willen alle supporters oproepen om hierbij aanwezig te zijn en de heren een geweldig afscheidsapplaus te geven.

Het feit dat we met negen spelers al een krappe selectie hadden en er dus 2 spelers gaan stoppen heeft de Technische Staf doen beslissen snel in actie te komen. Zij hebben uitvoerig gekeken naar welk type spelers er nodig zijn om de selectie weer op volle oorlogssterkte te krijgen. Met enige trots presenteren wij u hierbij de eerste versterkingen en het zal de oplettende lezers niet ontgaan dat het allemaal bekende gezichten zijn.

bas van meurs 2

De eerste speler die de groep komt versterken is Bas van Meurs. Deze 2.08 meter lange middenman speelde vorig seizoen ook bij Heren 1 maar besloot toen zijn geluk bij Vosselaar (Liga B België) te gaan beproeven. Bas heeft hier een goed seizoen gespeeld en veel geleerd maar miste de gezelligheid van onze vereniging. Dit heeft Bas doen besluiten om zijn verblijf in België tot één seizoen te beperken en terug te keren in de selectie van Heren 1. Omdat onze selectie pas 2 middenmannen herbergde zijn wij hier erg blij mee en zien we de nieuwe samenwerking met Bas met veel plezier tegemoet.

jesse kling 2

De tweede speler die de groep komt versterken is Jesse Kling. Deze 1.93 meter lange spelverdeler speelde voordat hij de overstap naar Vallei Volleybal Prins (Eredivisie) maakte ook al enkele seizoenen bij Heren 1. In deze periode maakt Jesse als directe concurrent van de vertrekkende Jeroen Vercruijsse de promotie naar de Topdivisie mede mogelijk. En ja, voor diegene die dit nog niet weten, Joël is de broer van Jesse en de concurrentiestrijd om de spelverdeler positie zal dus een broederstrijd worden. We zien deze strijd met vertrouwen tegemoet en denken dat beide broers elkaar naar een nog hoger niveau kunnen tillen.

tom koops 2

De derde versterking is afkomstig uit Heren 2, is 1.90 meter lang, is met zijn 17 jaar de benjamin van de vier en luistert naar de naam Tom Koops. Tom kwam enkele seizoenen geleden als talentvolle libero De Misse binnenlopen en maakte vorige jaar de overstap naar de positie van passer-loper. Het feit dat ook Tom het afgelopen seizoen wekelijks bij Vallei Volleybal Prins meetrainde en daar zijn eerste punten in de Eredivisie heeft mogen spelen hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van Tom als volleyballer. Tijdens zijn invalbeurten bij Heren 1 heeft hij de Technische Staf ervan weten te overtuigen dat hij klaar is voor zijn volgende stap.

HLB Van Daal/DS is trots dat deze mannen de eer van de vereniging (weer) willen verdedigen en verwachten dat Sporthal De Misse in Den Dungen mede dankzij hun een bijna onneembare vesting zal worden. Zodra er meer bekend is over de selectie dan zullen wij jullie hier direct over informeren.

Technische Staf HLB Van Daal/DS Heren 1

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website