Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Jaarlijkse Enquete

Het volleybalseizoen is nog in volle gang en velen strijden nog voor een goede plaats op de ranglijst. De Technische Commissie is toch alvast aan het kijken naar het volgende seizoen. Zoals ieder jaar valt er weer veel te regelen en rekening mee te houden. Om de voorbereidingen zo goed mogelijk te doen vragen wij, zoals ieder jaar, weer om jullie medewerking middels het invullen van de enquête.

De enquête vind je op de site van HLB van Daal/DS. Binnenkort ontvang je per mail een link naar een gedeelte van de site die niet voor iedereen bereikbaar is. 

Mocht je deze mail niet ontvangen dan verzoeken wij je om deze alsnog aan te vragen. Het is mogelijk dat een mailadres is veranderd of dat om een andere reden de mail niet wordt ontvangen.

Wij verzoeken jullie deze enquête zo spoedig mogelijk in te vullen. Jullie plannen en ideeen zijn voor ons erg belangrijk.

Alvast bedankt voor de medewerking.

Technische Commissie

Ga naar de Jaarlijkse TC-Enquete

enquete hlb

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website