Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Wie neemt de digitale nieuwsbrief van mij over?

Sinds september 2013, toen onze Heren druk bezig waren kampioen te worden in de eerste divisie, verstuurden we een digitiale nieuwsbrief, via de e-mail, aan onze leden, vrijwilligers, geinteresseerden, sponsors, ondernemers, de media, collega-verenigingen etc. Ik heb dat met veel plezier gedaan, het was leuk om jullie telkens weer op een grappige of enthousiaste manier te informeren over alles wat er in onze club gebeurt. Van de 600 mensen op de mailinglijst kreeg ik regelmatig complimenten. Bedankt! 
MailChimp HLB
Afgelopen jaren zijn 61 nieuwsbrieven verstuurd. Die van deze week was mijn laatste. Ik stop ermee, komende periode ontbreekt het mij aan tijd, en het bestuur heeft besloten dat we nog meer aandacht aan de sponsoring willen besteden, vooral dat is belangrijk voor onze club. 

Wie neemt deze leuke taak over? Het is niet moeilijk, en alles is kant en klaar ingeregeld. En je weet clubzaken als eerste! We versturen een nieuwsbrief voor elke thuiswedstrijd van Dames 1 en/of Heren 1. De nieuwsbrief wordt heel eenvoudig in elkaar gezet in een website (MailChimp) en verstuurd. 

Hartelijke groet, Gerard Verheij

Stuur me een e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website