Ik geef de pen door aan...

Hoi! Ik ben Loes van Bers en speelde dit seizoen in meisjes B1. Yanniek heeft de pen aan mij doorgegeven, dus mag ik het tweede stukje voor de kidsrubriek schrijven.

Zoals ik al zei heet ik Loes en ik ben 14 jaar. Ik ben vorig seizoen samen met mijn team bestaande uit: Laura Kemps, Steffie Geers, Floor van de Koevering, Meike Halewijn, Chrissy van Breugel en Sofie Kock kampioen geworden in de 1e klasse! Ons team werd getraind door Jan van Sluisveld en Thom van Uden. 2 trainers waar ik erg veel van geleerd heb. Ik heb een heel gezellig team met ook hele gezellige maar ook fanatieke coaches, namelijk Ingrid van de Koevering en mijn vader Hans. We hebben altijd veel lol met elkaar. Ook tijdens de trainingen samen met de B2 en A3 was het altijd heel gezellig. Mijn positie is spelverdeelster en ik mocht vorig seizoen soms een wedstrijdje invallen bij de A2 en de A3, dat vond ik ook erg leuk en leerzaam.

Mijn hobby’s zijn natuurlijk volleybal, maar ook voetbal en wielrennen. Ik kijk het ook graag als ik geen huiswerk heb?. Ik heb nog geen idee wat ik later wil worden, maar in ieder geval absoluut geen kantoorbaan. Ik zit nu in 3 Havo op Elde Gestel, maar moet volgend jaar naar Elde Schijndel om daar de laatste 2 jaar af te ronden. Ik zit nu in een klas met maar 13 kinderen ( 5 jongens en 8 meiden)! Maar het is wel heel gezellig en toch wel druk soms. Ook heb ik een hele leuke en lieve familie. Ik heb dan ook een zusje (Eva van Bers)  en 2 nichtjes ( Lieke vissers en Maud van den Heuvel) die ook bij HLB volleyballen en een tante die bij Schijndel speelt. Dus ga ik in het weekend vaak lekker veel wedstrijdjes kijken. Ik ga dan ook de pen doorgeven aan mijn lieve nichtje Lieke Vissers. Ik hoop dat jullie dit een leuk stukje over mij vonden en ik wens Lieke veel succes en plezier met het schrijven van haar stukje.

Doeiii!! 

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website