Ik geef de pen door aan...

Hoi allemaal!

Ik ben Yanniek en had bedacht deze rubriek te maken zodat er ook voor de jeugd een rubriek is en om het een beetje leuk te maken heb ik bedacht het spelletje 'ik geef de pen door aan...' te spelen. Dan zal ik beginnen:

Hoi! Ik ben Yanniek! Ik zit in de meiden B2 en wij spelen in de 1e klasse en staan nu 1e! In mijn team zitten: Sjakkie Donkers, Monique Broeren, Mette Meijer, Liv Sleutjes, Melanie van den Bogaart, Maud van den Heuvel en Saar van den Broek. Onze coach is Jan van Sluisveld, hij is een tactische en fanatieke coach. Maar nu over mij: ik ben 13 jaar, mijn hobby's zijn volleyballen, lezen en huizen ontwerpen. Ik wil later ook graag architect worden of wil ik iets doen met het vak Grieks, want ik vind dit een heel leuk vak! Ik zit dus op een gymnasium, gymnasium Beekvliet. In klas 2. Uit mijn klas heb ik 2 superlieve vriendinnen: Meria en Eline. Ze zijn superlief, grappig en gek. Ook Maud is een van mijn beste vriendinnen. Wij kennen elkaar al vanaf de basisschool, we zaten niet bij elkaar in de klas maar leerde elkaar kennen op de na schoolse opvang. Toen we bij elkaar in het team kwamen werden we nog betere vriendinnen. Je zou nu denken: ze gaat de pen doorgeven aan Maud, maar nee, niets is minder waar. Ik heb iemand gekozen waarmee ik een hele leuke carnaval heb beleefd. Ze heet Loes van Bers en ze zit in de meiden B1. Dus ik ga en ik geef de pen aan Loes. Nou Loes, doe je best!
Doei!

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website