Logo Lumidee

Lumidee

Sponsor Beachvolleybaltoernooi Juni 2017

Lumidee
De Ring 9
5261 LM Vught
Contactpersoon voor de volleybalclub is: de heer Sjors van der Aalst

Website: http://www.lumidee.nl

Lumidee Headset Company

In de afgelopen 24 jaar is Lumidee uitgegroeid tot de marktleider en de ideale partner als het gaat om een gevarieerd aanbod van professionele communicatiemiddelen zoals headsets, telefoontoestellen, portofoon accessoires etc. In 2013 heeft Lumidee een tweede vestiging geopend in de zonnige stad Barcelona, waar vanuit Lumidee haar mediterrane klanten beter van dienst kan zijn.

Lumidee werkt uitsluitend met A-merken en gelooft in langdurige relaties met klanten en leveranciers. De afgelopen jaren heeft Lumidee daardoor uitstekende relaties opgebouwd met zowel klanten als producenten. Een kleine greep uit de A-merken in ons assortiment:

  • Draadgebonden headsets en draadloze headsets van Jabra , Plantronics en Sennheiser.
  • Industriële headsets van Imtradex
  • Portofoons en accessoires van Motorola, Kenwood, Hytera en Savox / Lowe
  • Systeem- en IP toestellen van o.a. Avaya, Polycom, Cisco en Siemens

Met zo’n ruim assortiment aan communicatiemiddelen en bijbehorende service is Lumidee de grootste, merkonafhankelijke telecompartner van professionele oplossingen in Europa.
Voor meer informatie, bel 073-6240375 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website