Twee bijzondere cadeautjes voor ondernemers!

Ondernemers die het verschil maken in Brabant bieden we onze ambitieuze vaandelteams aan!

cadeauHeren 1 zoekt vanaf begin van het volgend Topdivisie-seizoen een teamsponsor die vierkant achter het hoogst spelende team van Zuid Nederland wil staan. En ons prachtig(e) Dames-team Dames 1 zoekt een sponsor om hun hoge ambities te ondersteunen.

Klik op de cadeautjes voor meer informatie...De ondernemers bieden we uitbundige wedstrijden, met veel bezoekers en een goede Brabantse sfeer. Een ondernemende, ambitieuze, sportieve top-club met regionale uitstraling, en uiteraard uw logo op de wedstrijdtenue's. We denken graag mee om -voor alle partijen- een aantrekkelijke creatieve tegenprestatie te organiseren en we zullen maximaal bekendheid genereren in alle media om uw ondersteuning onder ieders aandacht te brengen. De sponsorcommissie verneemt graag uw ondernemende ideeën!Voor de overeenkomst hanteren we de ruime mogelijkheden in de Richtlijn Sponsoring. Praat eens met Sponsorcommissaris Gerard Verheij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 06 - 52 46 09 05.

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website