Lidmaatschap

Gratis proeftrainen

Als je belangstelling hebt om bij Donki Sjot te komen volleyballen, kun je eerst drie keer gratis en geheel vrijblijvend meetrainen. Meld je hiertoe even aan bij Pieter Gooijaers (tel. (06) 38099667), die de ledenadministratie verzorgt. Je hoort van hem bij welke groep je kunt meetrainen.
Jeugdleden (vanaf 6 jaar) kunnen zich ook gewoon aan het begin van de training melden bij de trainer van de groep.

Aanmelden

Als het je bevalt, vul je het aanmeldingsformulier en machtigingsformulier in (ook aanwezig in de volleybalkasten in sporthal De Misse). De ingevulde formulieren lever je in bij de ledenadministratie (Pieter Gooijaers), samen met een recente pasfoto en € 17,50 inschrijfgeld. Het e-mailadres van de ledenadministratie is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Nadat door de Technische Commissie je plaatsing in een team is geregeld, word je door het bestuur formeel als nieuw lid aangenomen.

Wanneer men zich heeft opgegeven voor de competitie, is het in principe niet meer mogelijk zich terug te trekken. Het verschuldigde competitiegeld en de eventueel door de Nevobo opgelegde boetes als gevolg van de opzegging komen voor rekening van de betrokken persoon.

Online Aanmeldingsformulier

Afmelden

Afmeldingen dienen schriftelijk of mondeling te worden gedaan bij de ledenadministratie. Het e-mailadres van de ledenadministratie is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wijziging van gegevens

Wijzigingen van (e-mail)adressen, telefoonnummers enz. dienen ook aan de ledenadministratie doorgegeven te worden. Het e-mailadres van de ledenadministratie is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website