hlb van daal ds logo 400px 1

Nadat we twee weken geleden dachten het trainingsschema helemaal rond te hebben werden we deze week geconfronteerd met het feit dat we de beoogde zaalruimte niet tot onze beschikking hadden. Daarnaast kregen we van bepaalde teams te horen dat ze de geplande aanvangstijd niet konden halen. Dit heeft ertoe geleid dat we een aantal last-minute aanpassingen hebben moeten doorvoeren. De aanpassingen zijn verwerkt in het schema dat we op 4 juli jl. met jullie gedeeld hebben. Zie: Zaalindeling seizoen 2019-2020

-We vinden het erg vervelend voor de teams die met deze aanpassingen geconfronteerd worden. Om alle teams te kunnen huisvesten zijn we helaas genoodzaakt het verenigingsbelang in sommige gevallen voorrang te geven op team- en persoonlijke belangen. Mocht je alsnog vragen of opmerkingen hebben dan kun je deze mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .  

Nieuwsartikelen van HLB/DS

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website