hlb van daal ds logo 400px 1

Beste mensen van HLB Van Daal/DS,

Om kans te maken op die felbegeerde titel in de gemeente Sint-Michielsgestel moet HLB Van Daal/DS minimaal 50 stemmen hebben. Dat is nu nog niet het geval, maar moet zeker mogelijk zijn. Jullie hebben nog 4 dagen om stemmen te werven voor HLB Van Daal/DS. Zet dus die eindsprint in en roep nog 1 keer jullie leden op, om op HLB Van Daal/DS te stemmen. 

Zorg dat HLB Van Daal/DS winnaar wordt van de gemeente Sint-Michielsgestel en de provincie Noord Brabant. Als winnaars van de provincie Noord Brabant maken jullie ook kans op de nationale titel die wordt bepaald door de vakjury. Naast de nationale titel wint jullie club dan ook een masterclass naar keuze van een expert en een professionele promotiefilm van HLB Van Daal/DS.

Beste leden, 

Het zou mooi zijn als we met ons allen op onze club stemmen om een mooie prijs te winnen. Ga naar de volgende site https://www.clubvanhetjaar.nl/genomineerden en zoek onze club op HLB Van Daal/DS. Breng dan vervolgens je stem uit.

Nieuwsartikelen van HLB/DS

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website