hlb van daal ds logo 400px 1

Het laatste nieuws

Beachtoernooi Spirit

Beste volleyballiefhebbers,

29 juni en 30 juni gaan we weer los! Het 17e Spirit Beachvolleybaltoernooi zal dan weer plaatsvinden op het Gildeplein in Rosmalen! We zijn als commissie al weer een tijdje hard bezig om alles weer tip top in orde te maken, zodat we wederom een gezellig toernooi mogen organiseren. Schrijf je snel in!  Check onze website voor meer info:

https://spiritvolleybal.nl/beachtoernooi

Je kunt vanaf nu jouw team aanmelden voor 1 dag of voor 2 dagen. Zoals gebruikelijk, kun je inschrijven voor wedstrijden waarbij je 4 tegen 4 speelt in de klassen:

  • Nevobo 1e/2e klasse, dames of heren
  • Nevobo 3e/4e klasse, dames of heren
  • Recreanten beginners, dames, heren of mix*
  • Recreanten gevorderden, dames, heren of mix*

* bij een mixteam staan te allen tijde minimaal 2 dames in het veld.

NIEUW IN 2019: Individueel inschrijven nu mogelijk!
Kun je niet een volledig team op de been brengen, of vind je het gewoon gezellig eens met anderen te spelen die je niet kent? Dan kun je je dit jaar voor het eerst ook individueel inschrijven. De wedstrijdleiding deelt je dan in in een team waarmee je gezellig samen aan het toernooi mee kunt doen!

De jeugd is welkom op zondag!
Vorig jaar hebben we voor het eerst de jeugd (Nevobo niveau A & B) op zondag de gelegenheid geboden om mee te doen. Gezien het succes daarvan hebben we besloten om dat dit jaar weer te doen. Op zondag 30 juni verwelkomen we dan ook graag jeugdteams, die twee tegen twee spelen. Je mag je inschrijven als volledig meisjes- of jongensteam, maar ook mixteams mogen inschrijven. We plaatsen wel alle teams gezellig bij elkaar in de poules.

Heerlijk nagenieten met een BBQ en een drankje!.
Je kunt je bij de inschrijving ook al opgeven voor de BBQ op zaterdag 29 juni. Een erg gezellige afsluiting van de eerste dag die je niet wilt missen! Zowel aan vleesliefhebbers als aan vegetariërs is gedacht!

Namens de organisatie:

Jouke Hoogsteen Spirit

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website