hlb van daal ds logo 400px 1

Beste allen,

Zaterdag 13 april 2019 was de laatste dag van de competitie wedstrijden. Op die dag moesten veel teams hun laatste beste beentje voorzetten om er toch nog iets moois uit te kunnen slepen. Het was tevens een mooi moment om de sponsoren van onze vereniging uit te nodigen en ze te bedanken voor hun steun het afgelopen seizoen voor onze vereniging. Onder het genot van een hapje en een drankje werden diverse wedstrijden bekeken, waarbij de spanning groot was. Na afloop van de wedstrijden werd er afscheid genomen van een aantal spelers die hun verdiensten voor de vereniging hadden getoond. Zij kozen voor nieuwe uitdagingen in het leven of het spel. Wij wensen ze van hieruit allemaal veel succes toe. 

Na dit moment werden er een aantal teams gehuldigd waarvan al bekend was dat ze kampioen waren geworden. Dit waren dames 6 en 8. Door de voorzitter Hans van Bers werd de bijbehorende kampioensschaal uitgereikt. Zie voor dit moment bijgevoegde foto. Er zijn nog meer teams kampioen geworden en die zullen op een later moment gehuldigd worden.

 

Nieuwsartikelen van HLB/DS

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website