hlb van daal ds logo 400px 1

Beste (beach)volleyballer, 

In het Pinksterweekend (8, 9 en 10 juni) vindt de 16e editie van het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi “Balkum Beach” plaats! Er zijn poules voor alle niveaus, variërend van 2e divisie tot en met 3e klasse voor de senioren en voor de jeugd van A- tot en met C-jeugd. Naast de heren-, dames- en jeugdpoules, is er ook een mixpoule. Dit jaar wordt op zaterdagmiddag ook het Switch180 6x6 fun toernooi gespeeld, dus nodig je familie, vrienden, buren en kennissen ook uit om mee te doen! 

Voor de toeschouwers is er natuurlijk alle gelegenheid voor een hapje en een drankje en voor de kleinsten is er een springkussen en een zandbak.  

  

Mocht je alvast een excuus zoeken voor je wat minder goede spel op zondag of maandag, dan is er zaterdagavond vanaf 21.00 uur alle gelegenheid om je energie weg te dansen of – als je 18+ bent – je te verzekeren van een flinke kater. Hetzij door net dat pilsje te veel, hetzij door gigantisch te verliezen tijdens de Beerpong uitdagingen. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in de feesttent op de allerleukste party van het dorp als je niet meedoet aan het toernooi!  

 

Net als vorig jaar zijn wij te vinden op Parkeerterrein Tibosch, Milrooijseweg 45 Berlicum.  

 

Het precieze programma is als volgt: 

Op zaterdagmiddag van 15.00 tot 18.00 uur wordt er afgetrapt met het Switch180 6x6 fun toernooi. Hierna is er ruim tijd om thuis te douchen en je op te doffen om vervolgens vanaf 21.00 uur klaar te staan om met de voetjes van de vloer te gaan. 

Om enigszins bij te kunnen tanken van dit feest, starten de wedstrijden op zondag om 11.30 uur (dames 2x2 hoog, dames 3x3 laag, heren 2x2 hoog en heren 3x3 laag). 

Op zondagavond gaat iedereen op tijd naar bed, zodat er op maandagochtend fris en fruitig begonnen kan worden en wel om 9.30 uur (dames 2x2 midden, heren 2x2 midden, mix 2x2 en jeugd ABC). 

  

De inschrijvingen zijn al geopend! Wees er snel bij, want VOL=VOL! 

  

Voor alle informatie en om je in te schrijven: www.balkumbeach.nl 

  

We hopen jullie allemaal in het zand te zien op 8, 9 en 10 juni! Heel graag tot dan! 

  

  

Met sportieve groet, 

  

Namens de Balkum Beach commissie, 

Nieuwsartikelen van HLB/DS

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website