hlb van daal ds logo 400px 1

CMV PassVoor alle CMV-leden en C-niveau:

Wil je ook een keer je vriendje of vriendinnetje laten zien hoe leuk volleybal is? Dat kan want op zondag 17 oktober organiseert volleybalvereniging Donki Sjot het Vriendjes en Vriendinnetjes Toernooi. 

Dit is een leuk toernooi waar je aan mee kunt doen samen met één of meerdere vriendjes of vriendinnetjes, die (bij voorkeur) niet op volleybal zitten maar het wel leuk vinden om het eens te proberen. 

Ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s mogen natuurlijk gezellig komen kijken. 

Meedoen is geheel gratis en het leuke is… er zijn prijzen te winnen!! 

Hoe doe je mee? 

Schrijf je in door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de volgende informatie: 

  • Naam + leeftijd lid 
  • Naam/namen + leeftijd(en) vriendje(s)/vriendinnetje(s) 

CMV SetupJe wordt dan op 17 oktober verwacht in sporthal de Misse in Den Dungen om 09.45 uur. Zorg dat je dan omgekleed bent (gewoon gymkleren en sportschoenen, waar je niet mee buiten loopt, is voldoende) zodat we om 10.00 uur knallend kunnen beginnen! (einde 12.00 uur) 

Als je slim bent kun je natuurlijk je vriendje(s)/vriendinnetje(s) vooraf al een paar keer meenemen naar jouw training. Hij/zij kan dan gewoon mee doen zodat hij/zij al een beetje de techniek leert en je nog meer kans hebt om de eerste prijs te winnen!! 

Inschrijven kan tot 10 oktober. Doe het snel want het wordt vast en zeker super leuk! 

Groetjes namens de ledenwerving, 

Penelope Levens
Fredy vd Donk 
Getty Hoevenaars 

Nieuwsartikelen van HLB/DS

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website