hlb van daal ds logo 400px 1

Op vrijdagavond 27-12-2019 hadden we weer het ouder kind toernooi georganiseerd door de jeugdcommissie van HLB/DS. Er hadden zich 18 teams ingeschreven die we verdeeld hebben over 3 poules. Om 17.00 uur konden we de zaal betreden waarna we snel de velden op hebben gebouwd. Nadat alles geïnstalleerd was konden de wedstrijden om 17.30 uur beginnen. Vooraf was met name wat meer ingezet op het daadwerkelijk laten spelen van jeugd met een volwassene en het liefst een ouder.

De wedstrijden verliepen soepel en er was een gezellige sfeer. De combinatie van iedere wedstrijd met een ander team samen te spelen wordt erg gewaardeerd. Op deze manier binden de kinderen, de ouders en de kinderen zich aan elkaar om samen er een wederom een gezellige avond van te maken. Er werd fanatiek gespeeld en er werd ook echt voor het plezier gespeeld.  

Tijdens de momenten dat er niet gevolleybald hoefde te worden konden ze nog extra punten bij elkaar sprokkelen in de kantine van de Misse. Door het sjoelen en darten konden in een paar poules toch nog wat minieme verschillen gemaakt worden.

Uiteraard werden we allemaal tijdens de wedstrijden voorzien van heerlijke oliebollen. Warm en dampend om even onze gedachten te kunnen verzetten en dan weer fanatiek verder te spelen.

Na afloop van de wedstrijden werden de cijfers bij elkaar geteld en kwamen de volgende poulewinnaars tevoorschijn:

Poule B niveau: Feline Vos

Poule C niveau: Tije Meijer

Poule CMV niveau: Gwenn van Herpen

Bedankt allemaal voor jullie deelname en een gelukkig en gezond 2020, namens de jeugdcommissie.

Pieter Gooijaers

Nieuwsartikelen van HLB/DS

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website