Volleybalvereniging HLB Van Daal/DS

Heren vierde seizoen in Topdivisie en Dames in de tweede divisie!

 

Volleybalvereniging
HLB Van Daal/DS

... waar sport en sfeer samenkomen ...

Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Het laatste nieuws

Minkels Advies helpt Heren 1 op weg!

Vorige week hebben we de samenwerking met de FysioCompany Den Dungen en Sea Sonic al bekend mogen maken. Dit is een geweldig resultaat, maar we zijn natuurlijk nog niet klaar. De zoektocht gaat verder en we hopen op korte termijn nog meer bedrijven te vinden die ons willen helpen onze doelen te bereiken en het volgens vele onmogelijke toch mogelijk te maken.
In de tussentijd willen wij u voorstellen aan het volgende bedrijf dat Heren 1 helpt haar doelen, en in dit geval letterlijk haar uitwedstrijden te bereiken. Met TROTS presenteren wij u:

Minkels
Minkels Advies is sinds 1925 gevestigd in Den Dungen. Minkels Advies is een authentiek familiebedrijf waar persoonlijke aandacht en benadering hoog in het vaandel staan. Door deze werkwijze en jarenlange ervaring hebben zij een sterke vertrouwensband met hun klanten en verschillende maatschappijen en banken opgebouwd. Ze hebben een werkklimaat gecreëerd dat alle betrokken partijen ten goede komt.
Minkels Advies is een onafhankelijke tussenpersoon wat betekent dat zij onafhankelijk verzekeringsadvies en hypotheekadvies geven. Wij vergelijken vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen en banken voor u.

U kunt met een gerust hart uw financiële zaken aan Minkels Advies toevertrouwen. Het team van Minkels Advies bestaat op dit moment uit de volgende personen:

 Minkels Rens den Otter


Diane den Otter-Minkels
Adviseur hypotheken, inkomen, 
belastingen en schade

     Minkels Rens den Otter

Rens den Otter
Adviseur hypotheken, inkomen
en schade
 Minkels Rens den Otter  Linda Oerlemans-Rijken
Polisbeheer, schadebeheer en
adviseur schadeverzekeringen
     Minkels Rens den Otter Gerdien van de Koevering
Boekhouding en financiële
administratie

Meer weten: http://www.minkelsadvies.nl/

Minkels Advies is geen onbekende voor HLB Van Daal/DS. Ze zijn al jarenlang trouwe bordsponsor bij de thuiswedstrijden, jullie zullen hun naam en logo dus al geregeld hebben aangetroffen in sporthal De Misse. Daarnaast mag Heren 1 sinds vorig jaar bij de uitwedstrijden gebruik maken van hun bus. Dit betekend dat Heren 1 per seizoen zo’n 2500 kilometer gesponsord krijgt van Minkels Advies. Dit drukt enorm op de reiskosten en hier zijn we natuurlijk enorm blij mee.

Wij danken Minkels Advies voor het vertrouwen en gaan er alles aan doen om de laadruimte van de bus te gebruiken om naast onze sporttassen ook de punten mee naar Den Dungen te nemen. Mocht u dit artikel lezen en denken: "Wij zijn ook een bedrijf dat sport-minded is en zich graag verbind aan een team uit de regio met een ambitie en drive", kijk dan op onze sponsorpagina of vul direct ons sponsorformulier in. We nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website

HLB Van Daal/DS
... waar sport en sfeer samenkomen ...