Volleybalvereniging HLB Van Daal/DS

Heren vierde seizoen in Topdivisie en Dames in de tweede divisie!

 

Volleybalvereniging
HLB Van Daal/DS

... waar sport en sfeer samenkomen ...

Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Het laatste nieuws

Sea Sonic geeft Heren 1 extra Power!

Zoals jullie hier op deze site en via de sociale kanalen hebben kunnen zien is Heren 1 continu op zoek naar bedrijven die hun ambitie om het hoogst haalbare te bereiken willen ondersteunen. Er hebben al diverse gesprekken plaatsgevonden en hierbij presenteren wij met TROTS het eerste resultaat:

 

Seasonic

 

Sea Sonic Electronics Co., Ltd werd meer dan 40 jaar geleden opgericht. Sinds het prille begin heeft het bedrijf zijn focus op onderzoek, ontwikkeling en productie van technologisch geavanceerde producten van hoge kwaliteit. In 1981 breidde Sea Sonic zich uit naar de productie van PC voedingen, zij waren één van de eerste fabrikanten in deze markt. Al snel daarna werd de productie van hoogwaardige en performante PC voedingen de kernactiviteit van Sea Sonic.

In de afgelopen decennia is Sea Sonic uitgegroeid tot een marktleider in innovatie om geavanceerde technologie te leveren in de productie van voedingen. Hun missie is om professionele oplossingen te blijven leveren en om aan de veranderende eisen van de IT-industrie te blijven voldoen.  Ze streven er voortdurend naar om echte klanttevredenheid te creëren door ervoor te zorgen dat alle Seasonic partners en eindgebruikers wereldwijd de hoogste kwaliteit van dienstverlening krijgen.

Meer weten: https://seasonic.com/

Sea Sonic is geen onbekende voor HLB Van Daal/DS., begin vorig seizoen hebben zij zich voor 3 seizoenen als Teamsponsor aan Heren 4 verbonden. Deze samenwerking wordt nu uitgebreid als Bronzen-sponsor van Heren 1. Dit betekend dat zij een plekje krijgen op beide mouwen van het nieuwe wedstijdshirt en op de sponsorpagina die tijdens de Livestreams wordt gebruikt. Daarnaast zullen jullie via dat kanaal regelmatig hun promotiefilm langs zien komen en treffen jullie hun logo op meerdere plaatsen in de zaal, het sportcafé en het programmaboekje aan.

Wij danken Sea Sonic voor het vertrouwen en gaan er alles aan doen om aan hun verwachtingen te voldoen. Mocht u dit artikel lezen en denken: "Wij zijn ook een bedrijf dat sport-minded is en zich graag verbind aan een team uit de regio met een ambitie en drive", kom dan zaterdag as. om 14:00 uur naar De Vergaderij in Den Dungen. Daar vindt de teampresentatie plaats en kunt u het team ontmoeten. De heren vertellen u graag zelf meer over hun plannen. Bent u zaterdag verhinderd, kijk dan op onze sponsorpagina of vul direct ons sponsorformulier in. We nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website

HLB Van Daal/DS
... waar sport en sfeer samenkomen ...