Volleybalvereniging HLB Van Daal/DS

Heren vierde seizoen in Topdivisie en Dames in de tweede divisie!

 

Volleybalvereniging
HLB Van Daal/DS

... waar sport en sfeer samenkomen ...

Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Het laatste nieuws

Heren 1 ontvangt tijdens de Club dag het Talent Team Papendal Arnhem

Het komt niet vaak voor maar aanstaande zaterdag gaat het gebeuren. HLB Van Daal/DS Heren 1 kruist om 17:00 uur de degens met een team dat gemiddeld 4 jaar jonger maar ondanks dat wel 1,5 cm langer is. Dit team luistert naar de naam Talent Team Papendal Arnhem (TTPA).

TTPA bestaat uit twee teams: een herenteam en een damesteam die beiden uitkomen in de Eredivisie. De teams bestaan uit jongens en meisjes in de leeftijd van 16 t/m 20 jaar die doordeweeks op Papendal trainen, wonen en naar school gaan. Met behulp van de extreem goede faciliteiten die Papendal biedt (zoals een state-of-the-art trainingshal, voedingsdeskundigen en zelfs een lifestylecoach), worden deze jongeren klaargestoomd om zich zo bij de besten der wereld te kunnen voegen. Het is dan ook niet toevallig dat de beide talentteams nauwe banden onderhouden met Jeugd Oranje, Jong Oranje en Senioren Oranje.

De selectie voor het seizoen 2018-2019

Naam

Positie

Leeftijd

Lengte

Daan Streutker

Diagonaalaanvaller

19

202

Markus Held

Spelverdeler

18

193

Nimo Benne

Passer-loper

18

199

Sjors Tijhuis

Midaanvaller

17

196

Luuk Hofhuis

Midaanvaller

16

202

Martijn Brilhuis

Passer-loper

17

201

Jesper van Muijden

Midaanvaller

17

199

Nick Martherus

Libero

17

180

Leon Luini

Passer-loper

16

197

Daan Nijeboer

Libero

18

184

Noah van Dam

Spelverdeler

19

193

Het herenteam van TTPA wordt dit seizoen gecoacht door Arnold van Ree. Dit is geen onbekende voor onze trainer/coach Sander Mulder. Arnold en hij zijn namelijk een aantal seizoenen teamgenoten van elkaar geweest bij het toenmalige Piet Zoomers/Dynamo. In dit team was Arnold de man die Sander van de gewenste set-ups moest voorzien. De samenwerking ging dusdanig goed dat zij samen enkele landstitels hebben weten te bemachtigen.

Met zo veel ervaring langs de zijlijn en twee teams die willen testen of ze klaar zijn voor de start van de competitie beloofd dit een mooie wedstrijd te worden die je niet wil missen. Zorg dus dat je iets voor vijf uur in de zaal aanwezig bent zodat je het voorstelrondje niet mist. Dan worden namelijk de rugnummers van de hierboven genomede spelers van TTPA bekend gemaakt en weet je wie wie is..

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website

HLB Van Daal/DS
... waar sport en sfeer samenkomen ...