hlb van daal ds logo 400px 1

Zondag jl ging meisjes B vol goede moed op pad naar Venlo voor hun eerste ronde in het regio bekertoernooi. Het team bestaat dit seizoen uit: Liv Adelaars, Noa Hoevenaars, Lotte Loonen, Veerle van Leur, Alyssa Stevelmans, Isis Boere, Noa v.d. Donk, Dewi Gaddu Soetarto en Eva van Bers.

20211107 Beker Meisjes B

Het duel vond plaats in Venlo waar in sporthal Ruben Kogeldans de strijd werd aangebonden tegen Klaverblad/HHC uit Horn. In de eerste set ging de strijd lang gelijk op. Donki Sjot viel furieus aan, maar bij HHC stonden ze knap te verdedigen. Isis was echter moeilijk te stuiten en anvallend kwamen onze tegenstander lengte kort, waardoor uiteindelijk de set verdiend met 25-20 werd gewonnen.Er was alle aanleiding om alle speelsters aan bod te laten komen. In de 2e set werden Veerle, Alyssa en Dewi ingebracht. Alyssa op een voor haar ongewone mid positie maar kennelijk had ze daar weinig problemen mee. De tegenstander had moeite met onze grote servicedruk, ook omdat we hun minder goede passers onder vuur wisten te nemen. De eindstand 25-10 zegt denk ik genoeg. In de laatste set had de coach van onze opponent het frivole idee om de speelsters zelf te laten bepalen op welke positie ze gingen spelen. Om ons in war te brengen? Niemand zal het ooit weten. Er was wel verwarring, maar alleen aan hun kant en met 25-7 werden ze van de mat geveegd.

Op 12 december volgt de 2e ronde.

Nieuwsartikelen van HLB/DS

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website