hlb van daal ds logo 400px 1

HLB DS 50 jaarVan een trip down memory lane, tot verschillende de spelvormen waar men punten kon verzamelen eindigde het drive thru event bij de carwash karaoke. Zo'n 30 goed gevulde auto's legde met succes het parkoers af, eindigend met mooie meezingers en een schone auto! Na afloop van het drive thru event was er gebak en konden er special ontworpen t-shirts ter ere van het 50-jarig jubileum aangeschaft worden.

De plannen voor een groots 50-jarig jubileumfeest, welke niet alleen bedoeld was voor de club maar juist voor het gehele dorp dienden door het coronavirus tijdelijk geparkeerd te worden. Ruud Pijnenburg van de jubileumfeestcommisssie geeft aan: "Er waren teveel onzekerheden om het feest dit jaar door te laten gaan. Om toch stil te staan bij deze mijlpaal hebben we toen een coronaproof event georganiseerd. Maar we pakken in 2022 alsnog flink uit. Het hele dorp kan sportief mee genieten in 2022 besluit Ruud Pijnenburg zijn verhaal".

 

Nieuwsartikelen van HLB/DS

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website