hlb van daal ds logo 400px 1

Ondanks het vertrek van 6 spelers (waarover later meer) kunnen we met trots melden dat het technische kader en de technische commissie erin geslaagd zijn om beide divisie spelende herenteams zo te bemannen dat ze absoluut competitiewaardige zijn. Sterker nog, we hebben er vertrouwen in dat we met beide teams een mooi seizoen kunnen gaan draaien en links en rechts voor een verrassing kunnen zorgen.

De teams voor seizoen 2020/ 2021 zien er als volgt uit:

Seizoen 2021-2022 Heren 1 - Topdivisie Heren 2 - 1ste Divisie
Spelverdelers  Joël Kling
Mees de Jager
Lars Smits
Mathieu Winters
 Middenmannen Dirk van de Ven
Luuk Vergeest
Martijn van Rosmalen
Marco Ketelaars
Remco van Elshout
Passer-lopers Axel van Baars
Sven Smits
Niki Samardzic
Joost Voets
Joris Ketelaars
Diagonalen Pepijn Kooijmans
Jeroen Gollenbeek
Tomasz Gryglicki
Libero Daan Smulders Thomas Jansen

 We zijn er trots op dat bovenstaande spelers hebben besloten bij HLB Van Daal/DS te blijven/ komen spelen. We zien het komende seizoen met veel vertrouwen tegemoet. Ondanks dat de teams nagenoeg vol zitten kunnen we wel nog wat uitbreidingen gebruiken, dit zijn:

  • Middenman 1ste divisie
  • Passer-loper/ Diagonaal 1ste divisie

Omdat HLB Van Daal/DS graag een bijdrage levert aan de ontwikkeling van spelers is ervaring op 1ste divisieniveau een pré maar niet noodzakelijk. De absolute wil om het hoogst haalbare uit jezelf te halen en hier hard voor te willen werken en een realistische ambitie zijn zeker zo belangrijk. Daarnaast moet je een clubmens zijn, je steentje willen bijdragen (Together we make it happen) en passen bij ons motto “waar sport en plezier samenkomen”. Herken jij jezelf hierin stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Beschrijf hierin welke positie je speelt, welke ervaring je met volleyballen hebt en waarom jij onze gedroomde kandidaat bent. Als wij het hiermee eens zijn nemen we contact met je op om te kijken waar we iets voor elkaar kunnen betekenen.

HLB Together We Make It Happen v1

Nieuwsartikelen van HLB/DS

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website