hlb van daal ds logo 400px 1

HLB Van Daal/DS zal volgend seizoen opnieuw goed vertegenwoordigd zijn in de eredivisie. Eerder vertrokken spelers als Job Groenendaal (Vocasa), Finn Frielings (Taurus) en Tom Koops (Bielderman Koetsier/SSS) blijven actief op het hoogste niveau van Nederland. Vanaf komend seizoen worden de volgende HLB-ers aan dit rijtje toegevoegd:

2021 Jesse Kling  2021 Lars Bouten  2021 Wouter Timmermans

Toen Numidia Topvolleybal Limburg vanuit de Nevobo groen licht kreeg om horizontaal de eredivisie in te stromen moesten zij opzoek naar versterking. Mede omdat het eerste herenteam van vorig seizoen ook gehandhaafd blijft moesten zij bijna een compleet nieuw herenteam bemannen. Het is dan logisch dat je ook bij het dichtstbijzijnde Topdivisieteam gaat kijken en dit hebben ze gedaan. Dit heeft ertoe geleid dat Jesse Kling, Lars Bouten en Wouter Timmermans in de afgelopen periode daar hebben meegetraind en uiteindelijk ervoor hebben gekozen om de overstap te maken. Zij gaan met deze “promovendus” kijken of ze het de andere teams bij vlagen lastig kunnen maken en hier en daar misschien wel voor een stunt kunnen zorgen.

2021 Arne van den Bos

Vervolgens is enkele weken geleden ook bekend geworden dat Arne van den Bos volgend seizoen niet de kleuren van HLB Van Daal/DS zal verdedigen, hij gaat in het paars van Vocasa spelen. Samen met een wederom sterk venieuwde selectie gaat hij proberen zo veel mogelijk punten mee naar Nijmegen te nemen of daar te behouden. 

2021 Max Donker

Last but zeker not least is twee weken geleden ook bekend geworden dat “onze” Max Donkers de club gaat verlaten. We schrijven “onze” omdat Max al vanaf Jongens C bij de club speelt en de gehele Jongens en Herenlijn heeft doorlopen. Het feit dat hij de afgelopen 2 seizoenen in Heren 1 voor het nodige vuur(werk) heeft gezorgd is de eredivisie klaarblijkelijk niet onopgemerkt gebleven. Na bij meerdere team mee te hebben getraind was het gevoel bij Taurus het beste en heeft hij besloten weer teamgenoot te worden van Finn.

Aan de eene kant betreuren wij natuurlijk dat deze spelers onze club gaan verlaten, aan de andere kant zijn we er trots op dat onze foorprint in de eredivisie met dit vijftal erbij wordt verhoogd naar 8 spelers. Tel daar de rentree van Maarten Bartels (Amysoft Lycurgus) in Nederland bij op en we zouden bijna een volwaardig eredivisieteam met voormalige HLB-ers kunnen opstellen. Wie weet ooit… 

Wij wensen deze gasten veel succes maar vooral plezier toe bij hun nieuwe clubs. Hopelijk brengt het wat ze ervan verwachten. Zo niet dan weten ze wat ze achterlaten en dat de deur van De Misse altijd open staat. Al is het maar voor een gezamenlijk drankje en het ophalen van mooie herinneringen.

HLB Together We Make It Happen v1

Nieuwsartikelen van HLB/DS

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website