hlb van daal ds logo 400px 1

De titel zegt eigenlijk al genoeg, zowel Sander Mulder als Boris van Rossem zullen volgend seizoen geen teams van HLB Van Daal/DS begeleiden.

2021 Sander Mulder
Als eerste willen we even stilstaan bij het vertrek van Sander Mulder. Reden dat we bij hem beginnen is dat hij al 6 seizoenen betrokken is geweest bij zowel Heren 1 als Heren 2. Sander is namelijk bij HLB Van Daal/DS begonnen toen we besloten met Heren 1 de stap naar de Topdivisie te maken. Vanaf dat seizoen is hij de trainer/ coach van Heren 1 geweest. Dit deed hij , vergezeld door verschillende assistenten, met dusdanig veel kennis van zaken dat we ons nagenoeg al die tijd het hoogst spelende herenteam van Zuid Nederland mochten noemen. Dit is een enorme prestatie omdat we vaak gemiddeld ook het jongste team van de Topdivisie hadden. Daarnaast was Sander al deze seizoenen, in verschillende rollen, betrokken bij Heren 2 en andere initiatieven waarin we ambitieuze jeugd de kans wilde geven het hoogst haalbare uit zichzelf te halen. Hij heeft dus een bijdrage geleverd aan het feit dat Heren 2 vanuit de 3de divisie is opgeklommen naar de 1ste divisie en tal van spelers de overstap naar een hoger team hebben kunnen maken waardoor Heren 1 geen vreemdelingenlegioen is geworden. Omdat dit goed aansluit bij het beleid van de vereniging streven wij ernaar deze lijn door te trekken. Hiervoor danken wij Sander en wensen we hem al het beste toe, buiten en eventueel ook weer binnen het volleybal.

2021 Boris van Rossem

Daarnaast gaat zoals aangegeven ook Boris van Rossem onze club verlaten. Reden is dat hij een andere baan heeft gevonden met wisselende diensten, ook in de weekenden. Hierdoor kan Boris zijn aanwezigheid niet meer garanderen en omdat “iets half doen” niet past bij hem heeft hij ervoor gekozen om te stoppen. We willen natuurlijk ook Boris bedanken voor de afgelopen 2 seizoenen waarin hij Heren 2 onder zijn hoede heeft genomen en bij Heren 1 heeft geassisteerd. Hij stak hier veel tijd en energie in en de klik met beide teams was mooi om te zien. Hij was kritisch naar de spelers maar zeker ook naar zichzelf en deed dit met één doel, jezelf ontwikkelen. Wij wensen Boris veel succes en plezier toe met zijn nieuwe baan en mocht er tijd overblijven dan weet hij ons te bereiken. 

Heren BEDANKT voor alles wat jullie voor HLB Van Daal/DS hebben gedaan. Het ga jullie goed en mochten jullie in de buurt zijn dan horen we het graag. De deur van De Misse staat altijd open, al is het maar om herinneringen op te halen onder het genot van een biertje.

Toen bekend werd dat beide heren zouden stoppen is de Technische Commissie natuurlijk direct aan de gang gegaan met het zoeken van nieuwe trainers en coaches. Dit is gelukt en in de volgende update over de teamindeling zullen wij bekend maken wie volgend seizoen Heren 1 en 2 onder hun hoede gaan nemen. 

HLB Together We Make It Happen v1

Nieuwsartikelen van HLB/DS

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website