hlb van daal ds logo 400px 1

HLB DS 50 jaar

Beste leden en oud-leden,  

Op zaterdag 26 juni 2021 hebben wij ter ere van het 50-jarige jubileum een mooie activiteit georganiseerd. Op deze dag maken wij een a trip down memory lane. Op de parkeerplaats van de Manege in Den Dungen creëren wij een auto drive thru speciaal voor jullie.

Rijd met je auto door deze route en laat je verrassen met leuke spellen en mooie herinneringen van onze club van de afgelopen 50 jaar.  

Om te kunnen deelnemen aan deze activiteit kun je een auto inschrijven door middel van het onderstaande inschrijfformulier. Let op: we werken met een bepaald aantal plekken dus vol = vol. 

 https://www.cognitoforms.com/Volleybal1/HLBVanDaalDS50JarigBestaanDrivethru 

Wij hebben voor de jeugd een tijdblok van 9.30 uur tot en met 12.30 uur. En voor de senioren van 14.00 uur tot en met 18.00 uur.  

Deze activiteit is alleen mogelijk als iedereen zich aan de maatregelen houdt. Als je dus met een auto komt dan ben je zelf verantwoordelijk voor het in acht nemen van de maatregelen, ook in de auto.  

Mochten de maatregelen wat afgezwakt zijn dan hopen wij nog een extra activiteit tijdens deze drive thru te kunnen toevoegen, maar hierover volgt later nog meer informatie. 

 

Feestelijke groeten,

het JFC (jubileum feest commissie)

Nieuwsartikelen van HLB/DS

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website