hlb van daal ds logo 400px 1

Het is een vreemd seizoen waar we inzitten dat compleet anders is gelopen dan we gewend zijn. Door corona en de beperkende maatregelen lijkt het al weer een eeuwigheid geleden dat we elkaar in De Misse gesproken hebben. Hopelijk komt hier snel verandering in zodat we ons in de zaal kunnen gaan voorbereiden op het volgende seizoen.

Als TC zijn we al begonnen met vooruit kijken. Om hiermee verder te kunnen is het voor ons van belang om te weten wat jullie plannen zijn voor volgend seizoen.We willen jou vragen deze week (voor vrijdag 19 maart) deze jaarlijkse enquête in te vullen

De enquête is iets uitgebreider dan je in voorgaande seizoenen van ons gewend was. Natuurlijk vragen we weer of je volgend seizoen bij HLB Van Daal/DS blijft volleyballen en of je training wil geven. Dit jaar gaan we echter een stapje verder. Het invullen van de deze enquete is voor jullie een kleine moeite (10 minuten maximaal) en voor ons van een groot belang. Vul hem dus snel in aub, dan kunnen wij verder.

Klik hier voor de 2021 versie van de jaarlijkse enquête van HLB Van Daal/DS

Alvast bedankt!

De Technische Commissie
José, Marloes, Jan, Arthur, Léon en Bram

HLB Together We Make It Happen v1

 

Nieuwsartikelen van HLB/DS

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website