hlb van daal ds logo 400px 1

Bingo hlb header

Om het clubgevoel en de saamhorigheid waar HLB van Daal/DS bekend om staat in tijden van Corona toch

doorgang te laten vinden organiseert de activiteitencommissie op vrijdag 27 november om ca 20.00/20.30 uur

een supertoffe digitale winter bingo! We spelen die avond voor hele gave prijzen, kosten of moeite worden gespaard.

Dus geef je snel op!

 

 

Er worden speciale Bingo pakketten voor jullie samen gesteld voor circa 2 personen. In deze pakketten zitten heerlijke versnaperingen en 4 bingo kaarten. We spelen die avond 2 ronden, dus in je pakket krijgt 2 kaarten per ronde. Meld je voor 13 november aan door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierbij je BINGO-teamnaam, het aantal pakketten en wat voor pakketten je wilt ontvangen. Je kan kiezen tussen:

- alcoholvrij

- bier

- droge witte wijn

- of hugo

 

De pakketten zijn vervolgens op 20 november tussen 16.00 en 20.00 uur op te halen bij de Litserstraat 78 in Den Dungen. De kosten zijn €10,- per pakket, welke bij voorkeur contant betaald wordt bij afhalen. Tussen de bingo door worden er leuke opdrachten en challenges uit gevoerd, dit wordt dus gegarandeerd een avond vol plezier.

 

Meld je dus snel aan, ga klaar zitten met je bingostift en we maken er een mooie avond van! De organisatie verwacht dat iedereen zich houdt aan de RIVM-richtlijnen en is niet verantwoordelijk voor misstanden.

Online Winterbingo HLB van Daal DS

Nieuwsartikelen van HLB/DS

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website