hlb van daal ds logo 400px 1

Afgelopen zondag 7 september, de dag waarop normaliter de clubdag georganiseerd zou worden, zijn we het seizoen gestart met een trainers & coach bijeenkomst. Via dit bericht willen we alle aanwezige nogmaals bedanken voor hun aanwezigheid. Als TC zijn wij namelijk afhankelijk van deze vrijwilligers. Zonder mensen die iets extra’s voor de club willen doen zijn we nergens. Wanneer jij ook de handen uit de mouwen wil steken dan horen we dat graag. stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hieronder het filmpje waarmee we de bijeenkomst begonnen zijn. Via de mail ontvangen jullie de presentatie die we tijdens deze bijeenkomst gebruikt hebben. Mocht je hier vragen over hebben neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We gaan er met z'n allen een mooi seizoen van maken.  

HLB Together We Make It Happen v1

Nieuwsartikelen van HLB/DS

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website