hlb van daal ds logo 400px 1

Van de bestuurstafel

Goed nieuws!

We kunnen dit jaar volleyballen tot en met donderdag 9 juli op onze buitenlocatie aan de Spurkstraat. Dat wil zeggen, dat kan wanneer er voldoende toezichthouders zijn.

Helaas heeft een oproep via de website en later via email weinig respons opgeleverd.

We bemerken dat het steeds moeilijker wordt om vrijwilligers warm te krijgen om activiteiten uit te voeren voor onze mooie volleybalclub. Helaas is dit een maatschappelijke trend maar wat zouden wij graag laten zien dat het ook anders kan! Wij doen als bestuur dan ook een dringende oproep aan alle  leden en ouders van (jeugd)leden:

Alleen samen kunnen we er voor zorgen dat onze mooie en succesvolle club een gezonde toekomst tegemoet gaat. Meld je dus nu aan om je steentje bij te dragen, bijvoorbeeld:

  • Als toezichthouder
  • Als lid van de sponsor commissie (2x)
  • Als lid van de technische commissie (2x)
  • Als bestuurslid
  • Als teller bij heren 1 tijdens thuiswedstrijden
  • Als teammanager bij heren 1
  • Diplomeer jezelf als (regio)scheidsrechter
  • Volg de vaardigheidstraining
  • En als je het zelf niet weet maar wel iets wilt doen… neem contact met me op en dan kunnen we bespreken wat geschikt voor je is.

Dit maakt duidelijk dat we veel vacatures hebben maar dat je ook op een andere wijze bij kunt dragen aan de club. Intensief of minder intensief. Meld je aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hebben alle leden nodig maar mocht je desondanks je lidmaatschap willen beëindigen dan kan dat, in tegenstelling tot andere jaren, tot 15 juli. Doe dit formeel bij de ledenadministratie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiteraard is dit ook het adres waarop nieuwe leden zich kunnen melden!

In deze onvoorspelbare tijd is het bestuur in samenwerking met de technische commissie al aan het bekijken hoe we na de vakantie zullen opstarten. Daarnaast zijn we aan het bekijken hoe, waar en wanneer we de ledenvergadering houden. Wij komen hier later op terug, de regels veranderen immers nogal eens.

Laten we samen zorgen dat onze mooie club een gezonde toekomst tegemoet kan gaan. Wij kunnen dat niet zonder actieve leden en vrijwilligers. Doe allen mee!!!

Namens het bestuur,

Sportieve groet,

Simone van Houtum

Nieuwsartikelen van HLB/DS

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website