hlb van daal ds logo 400px 1

Beste leden van HLB Van Daal/DS,

Erg jammer dat het volleybalseizoen zo ten einde is gekomen. Het is een begrijpelijke keuze van de overheid en de Nevobo, begrijp ons niet verkeerd, maar het doet pijn in onze sportharten. De strijd zowel boven- als onderaan de ranglijsten is tot een abrupt einde gekomen en de behaalde resultaten kunnen vooralsnog niet gevierd worden. Erg jammer, maar we moeten ermee dealen.

Als TC rest voorlopig niets anders dan vooruit te kijken naar het volgende seizoen en hier zijn we afgelopen weken dan ook mee begonnen. Het zal anders gaan verlopen dan normaal, maar toch gaan we er alles aan doen om tot een goede teamindeling voor volgend seizoen te komen. Om hier een goede start mee te maken is het voor ons van belang om te weten wat jullie plannen zijn voor volgend seizoen.

We willen jou vragen deze week (voor woensdag 15 april) de jaarlijkse enquete in te vullen. We vragen je of je volgend seizoen bij HLB Van Daal/DS blijft volleyballen, of je training wil geven, of je hierbij wilt assisteren en of je een team wil gaan coachen. Je kunt hier "Ja" of "Nee" op antwoorden. Mocht een antwoord extra toelichting nodig hebben, dan kun je deze bij de opmerkingen kwijt. Omdat ons motto is "Together we make ik happen" wordt iedere vorm van ondersteuning ontzettend gewaardeerd!

Het invullen van de deze enquete is voor jullie een kleine moeite (5 minuten maximaal) en voor ons een groot gemak. Vul hem dus snel in aub, dan kunnen wij verder.

Alvast bedankt!

De Technische Commissie
José, Medi, Marloes, Jan, Léon en Bram

Ga naar de Jaarlijkse TC-Enquete

enquete hlb

Nieuwsartikelen van HLB/DS

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website