Volleybalvereniging HLB Van Daal/DS

Heren vierde seizoen in Topdivisie en Dames in de tweede divisie!

 

Volleybalvereniging
HLB Van Daal/DS

... waar sport en sfeer samenkomen ...

Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Het laatste nieuws

Update selectie HLB Van Daal/DS: Maarten gaat, Steijn komt

Update 3: Toen de Technische Staf van Heren 1 dacht de selectie rond te hebben en zich op andere (rand)zaken wilde gaan concentreren bleek dit helaas niet mogelijk te zijn. Ze werden geconfronteerd met het vertrek van een inmiddels vaste waarde en moesten last-minute nog opzoek naar een vervanger. Hierbij een update.

maarten bartels

Op het moment dat we dachten klaar te zijn ontvingen we het nieuws dat Maarten Bartels alsnog de overstap naar de andere kant van de oceaan gaat maken. Het feit dat Maarten druk bezig was om een studiebeurs in Amerika te regelen was geen nieuws, dat dit hem uiteindelijk ook echt gelukt was wel. Maarten krijgt de kans om 2 jaar op University of Charleston zijn studie met volleyballen te combineren. We gunnen hem deze kans natuurlijk van harte en zijn ervan overtuigd dat dit voor hem zowel als volleyballer en als mens een waardevolle ervaring gaat worden. Daarom wensen we Maarten veel plezier en hopen we dat hij, wanneer hij weer eens terug in Nederland is, zijn ervaringen met ons komt delen.

steijn van den bos

De Technische Staf moest dus opzoek naar een vervanger en denkt in de persoon van Steijn van den Bos een deel van de oplossing te hebben gevonden. Steijn is een 16 jarige, 1.94 meter lange diagonaal speler die na 5 seizoenen Pegasus aan een nieuwe uitdaging toe was. Naast zijn wedstrijden in clubverband traint Steijn wekelijks op Papendal waar hij deel uitmaakt van Jeugd Oranje. Omdat de stap naar de Topdivisie ondanks al zijn trainingsuren groot is zal in overleg met de coaches van Heren 2 gekeken worden of en op wat voor manier Steijn ook wedstrijden met dit team kan meespelen.

Tot zo ver de update voor nu. Mochten er nog meer ontwikkelingen zijn dan melden we ons weer. Los daarvan wensen we iedereen alvast een fijne vakantie en zien we jullie graag op het HLB Van Daal/DS Beachvolleybal toernooi dat op zaterdag 23 juni weer los zal barsten.

Technische Staf HLB Van Daal/DS Heren 1

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website

HLB Van Daal/DS
... waar sport en sfeer samenkomen ...