Volleybalvereniging HLB Van Daal/DS

Heren vierde seizoen in Topdivisie en Dames in de tweede divisie!

 

Volleybalvereniging
HLB Van Daal/DS

... waar sport en sfeer samenkomen ...

Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Het laatste nieuws

Selectie HLB Van Daal/DS verwelkomt Wouter van de Ven

Hoewel de meeste leden van HLB Van Daal/DS van een welverdiende vakantie aan het genieten zijn werkt de Technische Staf van Heren 1 rustig verder. Na het nieuws dat het team wordt uitgebreidt met Bas van Meurs, Jesse Kling en TomKoops hierbij een 2de update over de teamsamenstelling.

wouter van de ven 2

De vierde aanwinst voor HLB Van Daal/DS is de 1.97 meter lange passer-loper Wouter van de Ven. In tegenstelling tot de eerder bekend gemaakt versterkingen heeft hij nog geen spelminuten voor Heren 1 gemaakt. Wouter komt over van Vallei Volleybal Prins maar speelde daarvoor vele seizoenen bij Skunk in Veghel. We spreken hier dus over een speler uit de regio. Wouter trainde voordat hij de overstap naar Ede maakte al meerdere keren met Heren 1 mee en De Misse is dus geen onbekend terein voor hem. De precieze positie die Wouter zal gaan vervullen zal mede afhankelijk van de definitieve teamsamenstelling nog worden bepaald. Maar waar we ook op uit gaan komen, we verwachten dat hij voor het nodige volleybal-spektakel zal gaan zorgen.

HLB Van Daal/DS is trots dat deze "local" de eer van de vereniging wil gaan verdedigen en verwachten dat Sporthal De Misse in Den Dungen mede dankzij hem een nog onneembare vesting zal worden. Zodra er meer bekend is over de selectie dan zullen wij jullie hier direct over informeren.

Technische Staf HLB Van Daal/DS Heren 1

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website

HLB Van Daal/DS
... waar sport en sfeer samenkomen ...