hlb van daal ds logo 400px 1

Beste leden,

We hebben als bestuur besloten de 4e termijn van de contributie niet te incasseren.

Gelukkig zijn op dit moment de meeste leden weer (aangepast) aan het trainen. We zouden natuurlijk veel liever in de zaal trainen, maar dat kan helaas nog niet.

We denken dat de kans klein is dat we dit voor de zomervakantie nog wel kunnen, maar hopelijk worden we een keer positief verrast.

Wat betreft de financiële huishouding van de vereniging weten we nog niet hoe we er op het einde van het seizoen voor staan. We zijn hierbij erg afhankelijk van de beslissingen die de NeVoBo neemt of we de bondsbijdrage (ca. EUR 10.000,-) wel of niet moeten betalen. Voor de NeVoBo is dit weer afhankelijk in hoeverre zij een beroep kunnen doen op de reguliere steunmaatregelen van de overheid. Wel hebben we op dit moment als vereniging de buffer om dit eventueel te moeten betalen. Om deze reden willen we nu geen contributie incasseren.

In de vorige mail schreven we:

“ Als bestuur zijn we van mening de niet gemaakte uitgaven over dit huidige seizoen te restitueren aan de leden. Hoe we dit gaan berekenen weten we nu nog niet. Wel er zal rekening worden gehouden met het feit of je nog wel of niet hebt kunnen trainen. Dit geldt onder andere voor de jeugdleden tot 18 jaar die tot 14 december wel hebben kunnen trainen. “

 

Dit is nog steeds van toepassing. Door nu geen 4e termijn te incasseren willen we al een eerste stap zetten. Voor de leden die per jaar of per halfjaar de contributie afdragen, zal een gedeeltelijke restitutie van de contributie plaatsvinden uiterlijk 30 april 2021. Op dit moment weten we nog niet of en wanneer we een nieuwe volgende restitutie kunnen verlenen. Waarschijnlijk kan dit pas op het einde van het seizoen (31 juli 2021) worden vastgesteld. 

Verder willen we jullie bedanken voor het invullen van de verenigings enquête. We zijn de antwoorden nu aan het bekijken. 

 

We hopen jullie nu voldoende op de hoogte gebracht te hebben. Als jullie hier vragen of opmerkingen over hebben, neem contact op met ons zodat we dit bespreekbaar kunnen maken.

Bestuur HLB Van Daal DS

Nieuwsartikelen van HLB/DS

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website