hlb van daal ds logo 400px 1

Beste leden,

We zitten op dit moment in een lastige fase vanwege de voortslepende COVID-19 pandemie wat er voor zorgt dat we nog steeds niet kunnen volleyballen.

We willen jullie met deze mail informeren over hoe we om willen gaan met de inning van de 3e termijn van de contributie. We vinden dit als bestuur een uiterst lastige kwestie die dan ook uitvoerig is besproken. Allereerst hebben we de inning van de 3e termijn opgeschort in afwachting van de persconferentie van 12 januari jl. in de hoop dat er verruiming van de opgelegde maatregelen zou plaatsvinden. Helaas is dit niet het geval gebleken.

De Nevobo heeft aangegeven om de competitie af te gelasten maar wel de geplande wedstrijden vanaf 1 maart te willen laten spelen. Dit zou betekenen dat er ongeveer 6 speelronden tot de oorspronkelijk geplande competitie zouden kunnen worden gespeeld. Uiteraard mits de overheidsmaatregelen dit toestaan. Er vindt geen promotie/degradatie plaats en de indeling van de competitie naar het volgende seizoen 2021/2022 kan in dezelfde klassen als dit seizoen worden gespeeld.

Als bestuur zijn we van mening alle niet gemaakte uitgaven over dit huidige seizoen te restitueren aan de leden. Hoe we dit gaan berekenen weten we nu nog niet. Wel zal er rekening worden gehouden met het feit of je nog wel of niet hebt kunnen trainen. Dit geldt onder andere voor de jeugdleden tot 18 jaar die tot 14 december wel hebben kunnen trainen. Daarnaast weten we op dit moment niet wat we tot aan de zomervakantie wel kunnen aanbieden. Als bestuur willen we zoveel mogelijk ruimte bieden (binnen de maatregelen van de overheid en veiligheidsregio) om trainingen/wedstrijden te faciliteren. Dit kan zowel binnen als buiten, maar ook mogelijk voor een langere periode dan gebruikelijk tot bijvoorbeeld de zomervakantie. Vanwege deze onzekerheid over wat wel/niet mogelijk is, is het dus ook lastig een begroting voor de komende periode op te stellen.

Alles overwegende hebben we als bestuur besloten de 3e termijn van de contributie toch te willen innen vanwege de volgende redenen:

1)     de huidige contributie inkomsten zijn onvoldoende om de kosten van het resterende seizoen te dragen, waarbij we de uitgangspunten van de Nevobo aanhouden (hervatting wedstrijden vanaf 1 maart; hoe onzeker ook)

2)     zodra het mogelijk is, willen we trainingen faciliteren waardoor de uitgaven weer gaan lopen voor mogelijk een langere periode dan oorspronkelijk gebudgetteerd (tot 1 juni)

Hier staat tegenover dat we de inning van de 4e termijn (gepland per april) opnieuw overwegen of dit  (gedeeltelijk) nodig is, afhankelijk hoe de situatie in april is. Hierbij blijft het uitgangspunt dat we aan het einde van het seizoen de leden willen compenseren voor de niet gemaakte uitgaven. Al met al begrijpen we dat dit geen fijn bericht is. Er is op dit moment geen zicht op de hervatting van de trainingen/wedstrijden, maar het innen van de 3e termijn geeft ons wel de mogelijkheid om direct in te spelen op mogelijke verruimingen.

Indien de inning van de 3e termijn tot onoverkomelijke bezwaren leidt, kunnen jullie dit aan het bestuur kenbaar maken (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). We kunnen dan samen bekijken hoe we tot een oplossing/regeling kunnen komen. De inning van de contributie staat in de week van 8 februari as. gepland.

We hopen jullie met deze mail voldoende te hebben meegenomen in de overwegingen om de 3e termijn te incasseren. Als jullie hier nog vragen of opmerkingen over hebben, neem gerust contact met ons op.

Namens het Bestuur HLB Van Daal DS,

Arthur, Lisette, Pieter van Aarle, Pieter Gooijaers en Simone

Nieuwsartikelen van HLB/DS

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website