hlb van daal ds logo 400px 1

Beste leden het is zover.

We kunnen stemmen voor onze mooie vereniging via Rabo Club Support. Uiteraard hopen we dat er zoveel mogelijk mensen deelnemen aan die stemmingen en dat er veel op onze mooie vereniging gestemd gaat worden. De uitslagen zullen ergens in november 2020 bekend worden gemaakt. Ieder jaar levert dit toch weer een mooi bedrag op voor onze vereniging.

LET DUS OP JE TELEBANKIEREN APP OF INTERNETBANKIEREN TUSSEN 5 EN 25 OKTOBER 2020 EN VUL HEM IN.

Wij hebben ons als vereniging weer aangemeld. Alle volleyballeden die lid zijn van de Rabobank Hart van de Meierij, krijgen de mogelijkheid om te stemmen tussen 5 en 25 oktober 2020. Het gaat dit jaar op een modernere wijze plaatsvinden, namelijk via de Rabo app of via Rabo internetbankieren onder de knop zelf regelen. Maak hier weer gebruik van om te stemmen op onze mooie vereniging. Iedere stem levert geld op waar we weer mooie zaken voor kunnen regelen.  Zorg er ook voor dat je familie, vrienden kennissen die ook lid zijn van de Rabobank Hart van de Meierij op onze vereniging gaan stemmen. 

Namens het bestuur,

Pieter Gooijaers

Nieuwsartikelen van HLB/DS

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website