hlb van daal ds logo 400px 1

Beste leden en ouders van leden,

De vakantie is weer achter de rug en de eerste trainingen zijn opgestart. We hopen van harte dat we niet overspoeld worden door een tweede Covid 19 golf en dat we door kunnen trainen, zij het op aangepaste wijze. We vinden het belangrijk met jullie de volgende punten te communiceren.

WEDSTRIJDEN

We komen later bij jullie terug op de wijze waarop wij onze competitie wedstrijden zullen spelen en wat de richtlijnen daarbij zijn. Hierbij zullen we nauw aansluiten bij de protocollen vanuit de Nevobo in combinatie met de protocollen vanuit de gemeente. Wij voorzien hierbij al wel dat we de nodige zaalwachten nodig zullen hebben op vrijdagavonden en zaterdagen en zijn nog aan het bedenken hoe we daar invulling aan kunnen geven.

OPEN DAG

De jaarlijkse open dag kunnen wij vanwege Covid 19 niet houden zoals we ons dat voorgesteld hadden. Voor de jeugd zal er op 6 september een bijeenkomst met wedstrijdjes gehouden worden in de Misse. De uitnodiging is reeds verstuurd aan de betreffende leden. Ook zullen onze vaandelteams die dag wedstrijden spelen, echter zal dit zonder publiek in de zaal dienen plaatst te vinden in verband met de Corona-maatregelen.

ALV

Onze ALV zal er dit jaar ook anders uitzien. Wij zijn met de voorbereidingen bezig om deze digitaal te laten plaatsvinden. Het is erg belangrijk om deel te nemen aan deze vergadering. Er moet veel werk verzet worden binnen onze club om ervoor te zorgen dat iedereen lekker kan blijven volleyballen.

VRIJWILLIGERS

Er is de laatste tijd meerdere malen een beroep gedaan op leden en hen die de club een warm hart toedragen om te helpen. Hetzij in een structurele rol, hetzij in een projectmatige/ tijdelijke rol. Deze behoefte is niet minder geworden. Gelukkig heeft heren recreanten zich spontaan gemeld om hieraan een actieve bijdrage te leveren. Zij willen dit graag samen mét jullie doen! Wij hopen dat er meerdere leden of ouders van leden zijn die dit op zich willen nemen. Als we allemaal iets doen is het voor iedereen te overzien én kan onze club (financieel) gezond voortbestaan. Dus heb jij affiniteit met communicatie, sponsoring, IT, wil je bestuurs- of commissielid worden of bied jij hulp in de vorm van zaalwacht, coach of trainer, alle hulp is welkom. Meld je bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SPONSORCLICKS

Een laagdrempelige vorm van geld inzamelen is het gebruik maken van de Sportclicks. Bij vrijwel alle online aankopen kun je dit inzetten. Op de site staat vermeld hoe het werkt (https://www.hlbvandaal-ds.nl/club/relaties/sponsorkliks). Maak jij de koppeling naar onze vereniging dan zal dit onze club geld opleveren. Kleine moeite en een groot plezier voor de club. Als we dit allemaal structureel inzetten levert dit een mooie cent op die we hard nodig hebben.

ACTIES

Vandaar dat we ook besloten hebben dat we alle teams willen vragen een bijdrage te leveren middels een ludieke actie. We koppelen twee teams aan elkaar die met elkaar een actie op touw zetten om zodoende geld in te zamelen. Hierbij valt te denken aan een autowasstraat, verkoop van wafels/taarten/cupcakes/etc, online bingo,…. Goed voor de teambuilding en het levert de club weer wat op. Meer informatie hierover volgt nog. Hiermee kunnen we bereiken dat we de contributie niet nogmaals dienen te verhogen.

TRAININGEN IN VAKANTIES

Een andere maatregel is reeds door de Technische Commissie aangekondigd. Niet alleen meer opbrengsten maar ook minder kosten maakt dat we ons programma uit kunnen voeren zoals de TC dit heeft gecommuniceerd. We willen dan ook benadrukken dat er in de vakanties NIET getraind gaat worden dit seizoen. Mochten teams anders beslissen dan is dit onder eigen verantwoordelijkheid én voor eigen kosten.

TOT SLOT

Laten we hopen dat we doordat we er samen de schouders onder zetten een mooi seizoen van kunnen maken en Covid 19 buiten de deur kunnen houden. Houd je aan de maatregelen zoals gecommuniceerd en draag je steentje bij. Vele handen maken licht werk en niet op de laatste plaats: het is nog gezelliger ook om het samen te doen!

Bestuur Volleybalvereniging HLB Van Daal DS

Nieuwsartikelen van HLB/DS

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website