hlb van daal ds logo 400px 1

Op vrijdag 17 juli 2020 is op 48 jarige leeftijd Hans van Bers tijdens zijn vakantie in Italië overleden. Dit bericht bracht binnen de vereniging een grote schok teweeg. Ongeloof en verdriet is wat we voelen bij dit enorme verlies.

Sinds september 2018 was Hans de bevlogen voorzitter van onze vereniging.

Daarvoor konden we al niet om Hans heen. Hans was een actieve en betrokken ouder als coach van Loes en Eva. Hij stond wekelijks vol enthousiasme naast het veld de prestaties van zijn dochters en hun teams aan te moedigen onder toeziend oog van Yvonne op de tribune.

Diverse keren was hij ook één van de enthousiaste leiders op ons jeugdkamp. Hij maakte een weekend vrij om mee te helpen in de keuken. De jongens en meisjes vonden het maar wat lekker. En natuurlijk mocht een geintje in de keuken niet ontbreken.

Zijn positieve aanwezigheid en betrokkenheid viel op binnen de vereniging waardoor hij na zijn rol in de Raad van Commissarissen, voorzitter is geworden.

In de voorzittersrol komen veel aspecten van de vereniging samen en Hans stond hier ook voor open. Iedereen wist Hans te vinden vanwege zijn toegankelijkheid en openheid. Met Hans hadden we een nieuwe leider binnen de vereniging die zowel de sportieve ambities van de vereniging als het verengingsbelang een warm hart toe droeg. Dit deed Hans met veel passie en energie.

Hans, bedankt voor jouw tomeloze inzet voor de club! We gaan je missen. Onze gedachten gaan uit naar Yvonne, Tom, Loes en Eva, maar ook aan alle andere familieleden en vrienden van Hans die aan onze vereniging zijn verbonden. We willen jullie veel sterkte toewensen.

Zaterdag 25 juli 2020 zal er afscheid worden genomen van Hans.

Voor condoleances zoeken we aansluiting bij het digitale condoleanceregister van de familie. De link hiervoor is http://levatio-uitvaartzorg.nl/condoleren

De vereniging zal na de vakantie op een passend moment stil staan bij het overlijden van Hans.

Bestuur Volleybalvereniging HLB Van Daal DS

Nieuwsartikelen van HLB/DS

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website