hlb van daal ds logo 400px 1

Beste Leden,

Hierbij even een update over de versoepeling van de Corona maatregelen en het weer mogen sporten van leden boven de 18 jaar op 1,5 meter.

Op dit moment zijn we druk bezig dit te organiseren zodat we iedereen kunnen laten trainen.

We lopen echter tegen een aantal zaken die we graag via deze weg met jullie willen delen.

Er mag getraind worden door leden boven de 18 dat is een feit. In het protocol dat we hebben aangeleverd aan de gemeente en waar we ontheffing voor hebben is meegenomen dat we iedereen tot en met 18 kunnen laten trainen onder de volgende voorwaarden.

  • We hebben een aparte ingang van het trainingsveld
  • We sporten 1,5 m uit elkaar in de groepen 13 t/m 18
  • We stellen toezicht
  • We wassen handen en ontsmetten de ballen.
  • Niet meer dan 30 personen per voetbalveld ( niet per volleybalveld)
  • We  hebben maar twee avonden ter beschikking de dinsdag en vrijdag avond.

Nu de regels zijn versoepeld en er meer leden mogen gaan trainen, lopen we tegen twee van de bovenstaande regels aan.

  • Niet meer dan 30 personen per veld.
  • We hebben maar twee avonden. 

Op dit moment hebben we een verzoek gedaan aan de gemeente om het voetbalveld te mogen verdelen in helften zodat we aan beide zijde van het veld 3 volleybal velden kunnen opzetten. Daardoor kunnen we niet met 3 teams maar met 6 teams per keer trainen. Het gevolg is dan wel dat er geen 30 personen op het veld staan maar 60, Op dit moment is dat niet toegestaan, zonder een wijziging van de noodverordening dus toestemming van de gemeente.

De voetbal vereniging heeft niet meet capaciteit beschikbaar om op een andere avond te trainen. Ook de mogelijkheid om 1 groep later te plannen en met verlichting te trainen is een optie maar we zie dat het gras na zonsondergang door optrekkend vocht nat en glad wordt waardoor volleyballen op gras gevaarlijk wordt.

Een andere vraag die we bij de gemeente hebben neergelegd is of onze heren 1 een topsportstatus kan krijgen waarbij het voor deze selectie mogelijk is om in de zaal te mogen trainen. Ook hier zijn we in afwachting van een antwoord.

Ik hoop dat iedereen nog een beetje geduld op kan brengen en het vertrouwen heeft dat we er alles aan doen om iedereen te kunnen laten trainen.

We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen maar mochten we toestemming krijgen van de gemeente dan moeten we ook meer vrijwilligers hebben om velden op te bouwen. met de huidige bezetting is het opbouwen van 6 velden niet te doen. Zou mooi zijn als iedereen daar alvast over mee kan denken.

Mocht iemand een stuk vlak grasland kennen waarop we kunnen volleyballen dan horen we dat ook graag. mogelijk kunnen we daarvoor een nieuw plan maken en vragen of we op een andere locatie mogen sporten. 

Mocht iemand iets weten mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

met vriendelijke groet.

Het bestuur en de technische commissie.

 

Nieuwsartikelen van HLB/DS

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website