hlb van daal ds logo 400px 1

Beste (ouders van) leden,

We zijn bezig met de voorbereidingen om onze jeugd t/m 18 jaar weer te gaan laten trainen. Uiteraard conform de richtlijnen RIVM die hiervoor gelden. Een plan is inmiddels naar de gemeente gestuurd en we wachten nu op goedkeuring. We hebben er alle vertrouwen in dus we gaan door met de voorbereidingen. Voor alle trainingen hebben we inmiddels trainers bereid gevonden om deze te geven maar.... we hebben ook jullie hulp hard nodig.

Zoals het er nu naar uitziet gaan we trainen op dinsdagen en vrijdagen op het grasveld van de voetbalvereniging. De ingang is gelegen bij het clubhuis van het Gilde aan de Paterstraat. De CMV kan op beide dagen trainen vanaf 16.00 uur. Later op de dinsdagmiddag en vroeg op de dinsdagavond zullen de meisjesteams en damesteams 9 en 10 trainen. Op vrijdag zijn laat in de middag de jongensteams en een deel van heren 4 t/m 18 aan de beurt en vroeg op de vrijdagavond de dames t/m 18 uit de damesteams 1 t/m 8.  planning onder aan dit bericht

Aangezien er strenge richtlijnen gelden hebben we toezichthouders nodig, één op dinsdag en één op vrijdag. Dit dienen vaste mensen te zijn aangezien we de namen door moeten geven aan de gemeente. De tijden voor de toezichthouders zijn van 15 tot 21.15 uur. Mocht je niet de gehele tijd kunnen maar slechts de helft van de tijd, geef het gerust door zodat we het samen mogelijk kunnen maken. 

Daarnaast dienen netten opgebouwd te worden en weer afgebroken te worden. Ook hiervoor zoeken we vrijwilligers aangezien de trainers dit niet alleen kunnen. Op dinsdag en vrijdag van ongeveer 15 tot 16 uur moet er gebouwd worden (4 personen per keer) en van 20.45 tot 21.15 wordt er opgeruimd (weer 4 personen). Jullie hulp is dus hard nodig.

Alleen samen kunnen we dit mogelijk maken dus meld je aan en draag je steentje bij zodat de jeugd weer kan trainen. We hebben minimaal 20 vrijwilligersplekken te vullen! 

Je kunt je aanmelden bij het bestuur op mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld bij de aanmelding je naam, je telefoonnummer en wat je als vrijwilliger wilt doen en wanneer je beschikbaar bent. 

Geef ook graag de naam door van je kind indien je zelf geen lid bent.

Overige richtlijnen en afspraken volgen later wanneer we weten dat we ook daadwerkelijk van start kunnen. De eerste trainingsdatum is voorzien op 5 mei dus reageer snel zodat we daadwerkelijk zo snel van start kunnen.

Alvast dank voor jullie medewerking!

Met sportieve groet,

Het bestuur

Di:
16:00 – 17:15 CMV groepen trainers Jan / Getty / Marleen / Noa
17:30- 19:00 Meisjes C1 / C2 en meisjes B trainers Jan / Marloes / Maud
19:15 – 20:45 Dames 9 en dames 10 en meisjes A1 trainers Jan / Marloes / Maud

 

Vr:
16:00-17:15 CMV groepen trainers Jan / Getty / Marleen / Noa
17:30-19:00 jongens C1 / Jongens A1 en deel heren 4 trainers Gert Mimpen en mogelijk Luc Loonen van hands-up
19:15–20:45 meiden uit dames 1/2/3/5/8 van 12 t/m 18 jaar trainer Luuk Jothmann

Start aanstaande dinsdag 5 mei. we beschikken over 3 velden en het hele voetbalveld.

het protocol met de regeles die in acht genomen moeten worden zullen we in een volgend bericht met jullie delen.

 

Nieuwsartikelen van HLB/DS

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website