hlb van daal ds logo 400px 1

Beste (ouders van) leden,

Allereerst hopen wij dat jij en de jouwen in goede gezondheid verkeren. Het zijn ongewone en ongewisse tijden die voor ons allen onverwachte gevolgen kunnen hebben. Niemand had deze situatie aan het begin van dit seizoen voorzien. 

Wij gaan deze week de contributie innen bij diegene die per kwartaal betalen. Dat is conform de richtlijnen van de Nevobo en het NOC NSF, zij adviseren om de contributie zoals gewoonlijk te innen. We hebben er begrip voor dat dit tot onduidelijkheid leidt, er staat immers geen training of competitie tegenover. Dit is inderdaad het geval maar dat wil niet zeggen dat er geen kosten gemaakt zijn en nog gemaakt moeten worden. 

De financiële positie van de club laat het niet toe om de contributie niet te innen of in veel gevallen te moeten terugbetalen (bij halfjaarlijkse of jaarlijkse betalingen). Temeer omdat we nog geen zicht hebben op de uiteindelijke kosten voor dit seizoensjaar. Niet alleen de kostenkant is onduidelijk. Zo zijn we ook aan het bekijken of we ergens een tegemoetkoming kunnen ontvangen. We kunnen pas na dit seizoen alle financiën op een rijtje zetten. Mocht het dan mogelijk blijken te zijn om een restitutie te verlenen dan verrekenen we deze met de contributie voor volgend seizoen. Tijdens de ALV van september zullen we een financieel overzicht laten zien waarop de impact die corona heeft gehad voor het seizoen 2019/2020 zichtbaar is. 

Nu kan het zo zijn dat dit voor bepaalde leden niet op te brengen is. Wij vragen deze leden zich via email te richten tot het bestuur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). We zullen dan bekijken hoe we dit samen op kunnen lossen.

Wij hopen op jullie begrip in deze en zetten deze stap met maar één doel voor ogen: het voortbestaan van onze mooie club!

Het bestuur

Nieuwsartikelen van HLB/DS

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website