hlb van daal ds logo 400px 1

Per direct gezocht: MIDDENMAN(NEN)

Zoals de volgers van onze club weten wordt Heren 1 (Topdivisie) dit seizoen geteisterd door blessures. Op dit moment lijkt het erop dat we voornamelijk op de middenpositie een serieuze uitdaging hebben. Omdat Heren 2 (1ste Divisie) ook maar 2 middenmannen binnen de gelederen heeft en doorschuiven vanuit de lagere teams geen goede optie lijkt, zijn we per direct opzoek naar middenmannen. Ben jij een middenman die Topdivisie of 1ste Divisie aan kan en ben je opzoek is naar een nieuwe uitdaging op volleybalgebied in de regio ’s-Hertogenbosch dan komen we graag met je in contact.

Wat hebben we te bieden?

  • HLB Van Daal/DS Heren 1 speelt al geruime tijd Topdivisie en is in al die seizoenen altijd aan de bovenkant van de middenmoot geëindigd. Dit seizoen zit het zoals gezegd vanwege blessures even tegen maar we hebben er alle vertrouwen in dat dit team in de 2de seizoenshelft weer op de plek uitkomt waar het thuishoort. Het is een jong team (gemiddelde leeftijd 22,7 jaar) dat 3x in de week traint (maandag, woensdag en donderdag). Op twee van die avonden wordt de baltraining gecombineerd met krachttraining.
  • HLB Van Daal/DS Heren 2 speelt sinds dit seizoen 1ste Divisie. Na wat wennen in de eerste wedstrijden gaat het de afgelopen wedstrijden steeds beter en kruipen ze naar de middenmoot toe. Doelstelling is handhaving en het opleiden van jeugdspelers die op den duur de overstap naar Heren 1 kunnen maken. Ook dit is een mooie mix qua leeftijden want de jongste speler is 17 en de oudtse 32. Hiermee komen we uit op een gemiddelde leeftijd van 23,8 jaar. Zij trainen 2x in de week op de maandag en woensdag.

Ben je momenteel club-loos of moet je, bijvoorbeeld vanwege een verhuizing, bij je huidige team stoppen en lijkt volleyballen bij HLB Van Daal/DS je wel iets stuur dan direct een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Zet hierin welke ervaring je als volleyballer hebt, waar je momenteel speelt en waarom je opzoek bent naar een nieuwe uitdaging. Wij nemen vervolgens contact met je op om kennis te maken en je eventueel direct uit te nodigen om bij één van bovenstaande team mee te trainen. Op basis daarvan kunnen we dan gezamenlijk bepalen of er een match is en jij je bij HLB Van Daal/DS kunt aansluiten.

Nieuwsartikelen van HLB/DS

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website