hlb van daal ds logo 400px 1

Hallo startende scheidsrechters,

Wij beseffen dat het voor velen van jullie best heel spannend is om te gaan fluiten. Ook al heb je al een aantal keer gefloten het blijft spannend. Zeker met een fanatieke/ kritische coach en fanatieke/ kritische ouders aan de zijlijn. 

De club wil jullie hier graag ondersteuning bij bieden middels een gratis training. Deze wordt verzorgd door Ellen Janssen (meer over haar is te vinden op www.het-dilemma.nl). 

Deze training wordt aan maximaal 10 personen per groep gegeven. In die training worden jullie bewust gemaakt van jullie houding en stem en zullen voorkomende situaties besproken worden. De trainingen zullen in januari/ februari op zaterdagochtend gegeven worden en duren twee keer een uur. 

Mochten jullie of jullie ouders meer info willen hebben, neem dan contact op met Simone van Houtum op 06-19607443. Mocht je interesse hebben, stuur dan een berichtje vóór 24 december om je aan te melden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit is een inventarisatie voor het animo. Jullie ontvangen in het nieuwe jaar meer informatie wanneer er zicht is op het aantal deelnemers en de trainingsdagen.

Nieuwsartikelen van HLB/DS

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website