hlb van daal ds logo 400px 1

Team dag dames 10

Op zaterdag 31 augustus hield dames 10 hun teamdag. Dames 10 is een “samenraapsel” uit verschillende teams van HLB en uit de regio (MB1 / MB3 MC1 / VCH Schijndel / Blox en zelfs Volley Tilburg). Het doel van deze team dag was om er een hecht geheel van te maken.

We begonnen de dag met een oefenwedstrijd tegen Skunk Dames 4. Het werd een leuke wedstrijd die beter verliep dan was verwacht. We hebben zelfs 1 set kunnen pakken.

Vervolgens zijn we naar de Poeldonk gefietst voor onze lunch. Na de lunch moest Joske helaas weg want ze had andere verplichtingen.

We vertrokken richting Haanwijk zonder te weten wat we gingen doen. Jan liet ons nog even schrikken met het museum daar. Gelukkig sloegen we dat over!  We parkeerden er onze fietsen en liepen verder naar de Dommel waar we erachter kwamen dat we gingen vlotvaren. In groepjes van 3 gingen we te water. Na een 3 kwartier peddelen hielden we een pauze op een schaduwrijke plek, want over het weer hadden we zeker niet te klagen. Na deze drinkpauze zetten we onze reis voort stroomafwaarts met andere samenstellingen op de vlotten.  Onderweg kwamen we nog een stel bekakte jongens tegen in een speedboot die het leuk vonden de vlotten aan het schommelen te krijgen.

Bij een aanlegsteiger legden we opnieuw aan om te drinken en brachten nog een bezoek aan kasteel Maurick in Vught. Tijd voor een sanitaire stop en een teamfoto.

Na een laatste wisseling van “bemanning” was het nog een kleine stukje tot aan “Sterrebos”. Sommige waren aan het eind van hun krachten  (zie actiefoto Eline). Sommige tilden de vlotten uit het water en een enkeling hield het touwtje vast. De vlotten gingen op de aanhanger en om een aantal meters te besparen gingen we er bovenop zitten. We hoefden nog maar 5 minuutjes te lopen en vervolgens fietsten we naar de Spurkstraat waar Eva woont. Hier hadden we ons avondeten, bereid onder leiding van cheffin de cuisine Eline. Ook het toetje van Celine en Isabel smaakte verrukkelijk.

Al met al een heel geslaagde, gezellige dag.

 

dames 10 1 verkldames 10 4 verkldames 10 2 verkl

Nieuwsartikelen van HLB/DS

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website