Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Dames 2 wint in Ouderkerk aan den IJssel!!

Op zaterdag 25 november is dames 2 van HLB van Daal afgereist naar Ouderkerk aan den IIssel voor een nieuwe competitie wedstrijd tegen Voleco D2, de thuis spelende
ploeg. Na twee wedstrijden helaas verloren te hebben was de motivatie heel hoog om de winst mee naar Den Dungen te nemen.
In de eerste set werd er gestart met Zoë en Loes op de passer-loper positie, Lobke op de diagonaal, Anouk en Solfee op het midden en Gwyneth als spelverdeler. De eerst set ging meteen goed van start met een 6-1 voor sprong. Er werd met veel druk geserveerd en daardoor maakte de tegenstander veel fouten. De stand kwam daardoor op 19-9. Er was veel afwisseling in de aanval en leuke doortik balletjes van Gwyneth! De set werd uiteindelijk gewonnen met 25-10.

In de tweede set werd er gestart met dezelfde opstelling als in de eerste set. Iedereen was gebrand om weer zo'n mooie score op het scorebord te zetten. Loes mocht serveren en maakte een mooie service reeks van 6 punten waardoor we meteen een voorsprong van 7-1 kregen. Na een aantal goede aanvallen en combinaties werd Noor erin gewisseld voor Loes op een stand van 16-8. Daarna werden er weer mooie puntjes gemaakt en op een stand van 20-12 werd de dubbele wissel gedaan. Julia en Anne kwamen er in voor Gwyneth en Lobke en ze werden meteen mee genomen in de flow. Toch werden er een aantal service fouten gemaakt aan de kant van HLB van Daal. Maar uiteindelijk werd de set gewonnen met 25-17.

In de derde set werd er gestart met Zoë en Loes weer op de passer-loper positie, Anne op de diagonaal, Anouk en Solfee op het midden en Julia als spelverdeler. In deze set ging het gelijk op in het begin. Voleco maakte minder fouten dan in de vorige sets en wij juist ietsjes meer. Na een aantal punten werd Noor er weer ingewisseld voor Loes. Op en stant van 8-8 serveerde Zoë een mooie reeks waardoor we konden uitlopen. Niet alleen Zoë had deze set een mooie servicebeurt maar Solfee ook en pakte daar een aantal mooie puntjes mee. Daarna werd Suus er in gewisseld voor Zoë. Er werden leuke combinaties gespeeld en met een paar mooie omloopjes van Solfee werd de set uiteindelijk gewonnen met 25-17.

Met een 3-0 voor sprong in sets was het team van HLB van Daal er op gebrand om de vierde set ook te pakken. Er werd in de vierde set gestart met Suus en Noor op paser-loper positie, Lobke op de diagonaal, Anouk en Solfee op het midden en Gwyneth als spelverdeler. Helaas hadden we in deze set geen goed begin door een aantal fouten en kwamen we op een achterstand van 8-1. Toen werd Noor eruit gehaald en Loes erin gezet om de rust weer te laten terug keren in het team. Het ging nog niet helemaal goed dus toen werd Julia erin gewisseld voor Gwyneth op de spelverdelers positie. Helaas mocht dit niet baten want de set werd alsnog verloren met 17-25. Dit was een teleurstellend einde voor de wedstrijd.

De volgende wedstrijd van dames 2 is op zaterdag 2 December om kwart voor 3 in sporthal de Misse. De uitspelende ploeg voor deze wedstrijd is Zuvo dames 1. We gaan aankomende week weer hard trainen en hopelijk komen jullie ons aanmoedingen 2 december.

Julia

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website